SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a 4 Hastanelik Kampus

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da kurulması planlanan ve altyapı çalışmaları tamamlanan sağlık kampüsünün ihalesinin Mayıs veya Haziran ayında yapılacağı açıklandı.

AKP Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Doğukent Mahallesi'nde kurulması planlanan sağlık kampüsü ile ilgili çalışmaların tamamlandığını, bu yılın yatırım programına konulduğunu ve ihalesinin Mayıs veya Haziran ayında yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

Milletvekili Septioğlu, "Elazığ'da yatırımların tüm bölgelere dağılmasını, bunun sonucunda da mahallelerin eşit şekilde değer kazanmasını ve gelişmesini planlıyoruz. Bu düşüncemiz kapsamında sağlık kampüsü projesinin Doğukent Mahallesi'nde kurulmasını planladık. Kampüs içinde toplam bin yataklı dört hastane yer alacak. Bunun yanında tabii ki bazı tesisler kurulacak ve Elazığ'ın sağlık alanında önemli bir gelişme göstermesine katkı sağlayacak. İhalesinin yapılmasının ve yasal olarak geçmesi gereken sürenin ardından bu projenin yatırımına başlanacak. Sağlık kampüsü içinde yer alan hastanelerin inşaatlarının belirlenen süre içinde bitirilmesi ve hastalara şifa dağıtması için hizmete açılmasını da takip edeceğimizin bilinmesini istiyorum.

Elazığ'ın şehir merkezinde 400 dönümlük arsanın tahsisini yaptık. Elazığ, sağlıkta bir bölge konumuna kavuşacak. Bingöl, Malatya, Tunceli, Muş ve Elazığ'a hizmet verecek. Üç yıl içinde tamamlanması planlanan kampüs içerisinde 400 yataklı genel hasta, 300 yataklı kadın doğum, 200 yataklı psikiyatri ve 100 yataklı psikiyatri yatan hasta bölümleri bulunacak. Kampüs içerisinde ayrıca, klinikler, otel, alışveriş merkezi ve birçok sosyal tesis yer alacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız