SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Almanya'dan Sefer

A- A+ PAYLAŞ

Sun Exspres 2010-2011 Kış tarifesiyle Elazığ, Düseldorf, Frankfurt arasında aktarmasız tarifeli seferlerine başladı.

Pazartesi günleri karşılıklı olarak yapılacak seferlerle ilgili Sun Exspres Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) basın toplantısı düzenledi. Sun Exspres'in düzenlediği seferlerli ilgili düzenlenen basın toplantısına Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ticaret Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve Sun Exspres Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say katıldı. Toplantıda konuşan Say, Anadolu'nun 8 noktasından Almanya'ya sefer düzenleyen tek firma olma özelliğini
taşıdıklarını belirterek, Pazartesi günleri yapılacak olan Frankfurt, Düseldorf seferleri ile bölgesel turizme katkının yanı sıra Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Muş illerine gidecek olan gurbetçiler için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da yapılan yeni pistle Elazığ'ın önemli mesafeler kat ettiğine dikkat çekerek, yolcu potansiyelinin artması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ETSO Başkanı Ali Şekerdağ ise bölgesinde önemli bir merkeze sahip olan Elazığ'ın Almanya ile yapılacak uçak seferleri ile Turizme büyük katkı sağlaycağını belirterek bu seferlerin mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Sun Exspres Genel Müdür yardımcısı Hacı Say'a verilen katkıdan dolayı ETSO'nun plaketini takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız