SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a AVM Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:04:46
Elazığ'a AVM Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’ın yeni alışveriş merkezi Park Yirmi Üç, hizmete açıldı. 

Elazığ Malatya yolu üzerinde hizmet verecek olan AVM’nin açılışına Elazığ Vali Vekili Mesut Gençtürk, Belediye Başkan Vekili Mustafa Asım Nazırlı, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla yapılan açılışın ardından davetliler alışveriş merkezini gezdi.

Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir, Yeliz Öney ve Dj Yasemin Şefik'in sunumuyla gerçekleşen açılışın ardından vatandaşlar içeriye girerek AVM’yi gezdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Elazığ’ın bu tür yatırımlara kaldıracak potansiyeli olduğunu belirterek, böylesi alışveriş merkezlerinin sayısının artması gerektiğini ifade etti.

Park Yirmi üç AVM, 34 bin 500 metrekare inşaat 18 bin metrekare kiralanabilir alanı ile hizmet verecek. Alışveriş merkezinde Türkiye’nin önde gelen 75 firmasının mağazası bulunacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız