SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Dış Hat Terminali

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Havaalanı Dış Hatlar Terminali'nin ihalesi yapılırken terminal binasının en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Hacı adaylarının bu yıl kutsal topraklara Elazığ Havaalanı'ndan uğurlanabilmesi için büyük bir çaba sarf eden Elazığ Valisi Muammer Erol'un girişimleri sonuç verdi. Vali Erol'un girişimleri, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fikret Karaman'ın destekleriyle Elazığ Havaalanı terminalinin ihalesi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen ihaleyi Elazığlı bir firma aldı. İhalede yer alan şartnameye göre, işin 100 iş gününde tamamlanması gerekiyor fakat ihaleyi alan firma, Elazığ Havaalanı geçici gümrük binasını daha kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. İç hatlar terminali, dış hatlar terminali ve diğer bütün birimlerin yer alacağı bir şekilde yapılacak olan geçici gümrük binasının ihale bedeli ise 988 bin TL olarak belirlendi. Gümrük binasının tamamlanmasının ardından Elazığ Havaalanı Malatya, Tunceli, Bingöl illerine de hizmet verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız