SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Elektromekanik Oto Park

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:46
Elazığ'a Elektromekanik Oto Park
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Belediyesi tarafından kentin park sorunu için ilk etapta 48 araçlık 4 üniteli elektromekanik katlı otoparkın kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka şehir Elazığ için çözüm planları' projeleri yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, kent merkezinde bulunan salı pazarında kurulması için çalışmalar başladı. Şehrin otopark sorununa pratik çözüm sağlayacak olan elektromekanik katlı otopark kurulum çalışmalarını yerinde inceleyen Yanılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Seçim vaatleri arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkları hayata geçirdiklerini ifade eden Yanılmaz, "Elektromekanik otoparkların ilkini burada kuruyoruz. 4 ünite ve 48 araçlık elektromekanik katlı otoparkımızı bu ayın sonunda hizmete sunacağız. Bu çalışma hem estetik, hem görsellik, hem de teknik olarak Elazığ'a kazandırdığımız en güzel projelerimizden bir olacaktır" dedi.

Elektromekanik çok katlı otoparklar, her türlü emniyet ve güvenlik sistemine sahip olmasının yanı sıra portatif yapıları sayesinde hem kısa sürede inşa edilebiliyor, hem de istenilen noktaya taşınabilme özelliğine sahip olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız