SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Kamyon Fabrikası

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Almanya’da bulunan V&M Invest yatırım şirketi, Elazığ’da Kamyon Fabrikası kurmak için ilk adımını attı. Şirketin ortakları Elazığlı işadamı Özcan Varol ve Alman işadamları Wolfrom Müler ile Manfred Fiendl dün Elazığ’a gelerek Elazığ merkezli şirket kurma çalışmalarına başladılar.

Yaklaşık 1 yıl önce Elazığ Valiliği’nin Almanya’ya düzenlemiş olduğu gezide gündeme gelen Elazığ’da kamyon kurma girişimleri meyvesini vermeye başladı. V&M Invest yatırım şirketi ortakları dün Elazığ’a gelerek kamyon fabrikası kurma çalışmalarına devam ettiler.

Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret eden işadamları daha sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına giderek “V&M Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Ltd. Şti.” adlı şirket kurma başvurusunda bulundular.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nuri Önal, Almanya’dan gelen işadamlarının şirket kurma başvurularını çok kısa bir sürede kabul edeceklerini belirtti. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Almanya’dan gelen işadamlarına tam destek verdiklerini belirten Önal, Elazığ’da ilk kez yatırımcı olarak yabancı sermayeyi göreceklerini kaydetti.

İşadamlarının ilimizde başta kamyon fabrikası olmak üzere Hidroelektrik santrali ve güneş enerjisi gibi çeşitli yatırımlar yapmayı düşündüklerini belirten Önal, ETSO olarak bu yatırımlara ciddi anlamda destek vereceklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız