SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Malatya'dan Aday!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ve Malatya Belediyesi’nde önemli görevlerde bulunan, halen Malatya Belediye Meclis Başkan vekili olan Opr.Dr. Mehmet Şehitoğlu, AKP Elazığ’dan milletvekili aday adayı oluyor.

Halen özel bir hastanede başhekim ve genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan, 2009 yılında da AKP’den Malatya Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen OprDr. Mehmet Şehitoğlu’nun, memleketi olan Elazığ’dan milletvekili aday adayı olduğu bildirildi. Şehitoğlu, önümüzdeki Cumartesi günü memleketinde düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayacak.

Malatya Belediye Meclisi’nde önemli görevler üstlenen Şehitoğlu, aday adaylığı için Elazığ’ı tercih etmesi konusundaki bir soruya, “Memleketim olduğu için Elazığ’ı tercih ettim. Bundan sonra milletvekili olarak hizmet etmeyi hedefliyorum.”dedi.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesi doğumlu olan 43 yaşındaki genel cerrah Op.Dr. Mehmet Şehitoğlu, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra Malatya’da Mücelli Sağlık Ocağı ve Yaprak Tütün İşletmeleri işyeri hekimi olarak görev yaptı. 1995- 2000 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim dalında öğretim görevlisi olarak görev alan Şehitoğlu, 2000- 2005 yılları arasında eski adı SSK hastanesi olan Beydağı Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptı. Şehitoğlu, 2002- 2006 yılları arasında iki dönem Malatya Tabip Odası başkanlığı görevinde bulundu. 2006’da devlet memuriyetinden ayrılarak özel bir hastanede görev alan Şehitoğlu, 2009 yerel seçimlerinde AKP’den Malatya Belediye Meclis üyesi seçildi ve meclis göreve başladıktan sonra da Belediye Meclisi Başkan Vekilliği görevine getirildi. Kısa bir süre Malatya Belediye Başkan Vekilliği görevinde de bulunan Şehitoğlu’nun, Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği görevi sürüyor.

ARŞİV FOTO: Halen Malatya Belediye Meclisi'nde görev yapan Şehitoğlu, başkanlık yaptığı meclis toplantılarından birinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız