SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'a Malatyalı Müteahhit

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:04
Elazığ'a Malatyalı Müteahhit
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı tarafından Elazığ’da yaptırılacak 1038 yataklı Entegre Sağlık Kampüsü’nün temeli dün Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı bir törenle atıldı. Kampus bünyesinde 4 hastane bulunuyor. 

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü olarak adlandırılan projenin yapımını Malatyalı işadamı Erman Ilıcak’ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Rönesans Holding gerçekleştirecek. 

Rönesans Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim 2015 tarihinde hizmete açılması planlanan Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü toplam 1038 yataktan oluşan bir kompleks olarak hayata geçirilecek.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü içinde 493 yataklı bölge hastanesi, 299 yataklı kadın-doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi, 96 yataklı psikiyatri hastanesi ve 150 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi bulunuyor. Anılan 4 hastane 294.591 m² alan üzerinde inşa edilecek. 

Bakan Müzezzinoğlu: Elazığ’ı Bölgenin Sağlık Merkezi Yapacağız 

Elazığ Doğu Kent semtinde inşa edilecek Entegre Sağlık Kampüsü’nün dünkü temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Elazığ’ı bölgenin sağlık merkezi haline getireceklerini belirterek, temelini attıkları sağlık kampüsünün bu hedefin ilk adımı olduğunu söyledi. 

Bu arada, Elazğı Entegre Sağlık Kampüsü yapım işi ihalesini alan Rönesans Holding’in Malatyalı patronu Erman Ilıcak’ın temel atma törenine katılmayışı dikkat çekti. 

Malatya’nın 1000 yataklı 2 Hastanesi’ne Karşılık 650 Yataklı Hastane Yapılmıştı 

Elazığ’da temeli atılan 1038 yataklı entegre sağlık kampüsü Malatya’da yapılan yeni Devlet Hastanesi’ni gündeme getirdi.

Malatya’da yatak sayısı 1000’i aşan iki devlet hastanesinin TOKİ’ye devredilmesi karışlığında Malatya’ya 650 yataklı yeni bir hastane yapılmış,  Malatya Devlet Hastanesi, Başbakan Erdoğan’ın 21 Eylül’deki Malatya ziyaretine yetiştirilmesi amacıyla tamamlanmadan hizmete açılmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız