SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da 2 Bin Araç Hasar Görmüş

A- A+ PAYLAŞ

ELAZIĞ'da geçen hafta etkili olan dolu yağışı ve sel baskınında yaklaşık 2 bin aracın maddi hasar gördüğü ortaya çıktı. Sigorat şirketleri araçlardaki hasar tespitini yapmak için yoğun çaba harcarken, sanayi sitesinde de hasarlı araçların tamirleri için uzun araç kuyrukları oluştu.

Elazığ'da 4 Mayıs günü önce ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, ardından gelen şiddetli yağmurla sel baskını kentte büyük hasara neden oldu. Evler sular altında kalırken, çok sayıda araç dolu ve selden zarar gördü. Sigortalı olan araç sahipleri, hasarlarının giderilmesi için başvurdukları sigorta şirketlerinde yoğun çalışma temposuna girerken taleplere yetişilemediği belirtildi. Elazığ Küçük Sanayi Sitesi'ndeki oto tamircilerinin önün tamir edilmeyi bekleyen araçlarla doldu.

Selde aracı zarar gören ve hasar tespiti için bekleyen Yadin Yamanoğlu, “Geçen hafta yaşadığımız dolu yağışından dolayı aracım hasar gördü. Bağlı bulunduğum sigorta şirketi telefon ile arayıp eksperin gelip hasar tespit yapılacağını söyledi. Burada bulunan 80 araç sahibi gibi eksperin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Oto tamircisi Görgün Berata ise, 80 üzerinde araç sahibinin kendilerine başvurduğunu Elazığ Küçük Sanayi Sitesinde sel ve doludan yaklaşık 2 bin aracın olduğunu söyledi. Berata, “Doludan dolayı araçların çoğunun kaporta, tavan, ön ve arka kaputlaru hasar görmüş durumda. Eksperlerin gelmesini bekliyoruz. Yapılacak hasar tespiti sonrasında araçların tamiratına başlayacağız” dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız