SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da 3 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:09
Elazığ'da 3 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da eski Belediye Başkanı Süleyman Salmanoğlu'nun ve eşinin içinde bulundukları araca silahlı saldırıda bulunan 3 kişi tutuklandı.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında merkez Gazi Caddesi'nde meydana gelmişti. Eski Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve eşinin içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlenmişti. Araca 6 adet kurşun isabet ederken, paltosuna bir kurşun isabet eden Salmanoğlu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli E.U. ile ona yardım eden M.F.U. ve S.U'yu kısa sürede yakalamıştı. Eski Başkan Selmanoğlu, olayın belediye başkanlığı döneminde kanuna aykırı büfelerin yıkılmasıyla ilgili olduğunu açıklamıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "13/12/2015 günü Gazi Caddesi üzerinde Elazığ eski Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Salmanoğlu'na yönelik silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler E.U., S.U. ve M.F.U., 14/12/2015 günü sevk edildikleri Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan ifadelerine müteakip şüpheli E.U. kasten öldürmeye teşebbüs, şüpheliler S.U. ve M.F.U.'nun ise kasten öldürmeye teşebbüs eylemine yardım etme suçlarından tutuklanma kararı verilmiştir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız