SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da 600 Kilo Eroin

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:45
Elazığ'da 600 Kilo Eroin
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, polisin düzenlediği operasyonda kar küreme ve tuzlama aracında ele geçirilen 600 kilo eroinin bu yılın içinde Türkiye genelinde ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu söyledi. 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve İstihbarat Şubesi tarafından yapılan ortak çalışmada, Van’dan gelen ve İstanbul’a götürüldüğü tahmin edilen 600 kilo eroin Elazığ’ın Keban ilçesinde ele geçirilmişti.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Narko Tim ekiplerini ve operasyonda görev alan personeli tebrik etti.

2015 yılında yakalanan en yüksek miktar olarak kayda geçen eroin ile ilgili Elazığ İl Emniyet Müdür Nihat İşlek’ten bilgi alan Vali Zorluoğlu açıklama yaptı. Vali Zorluoğlu açıklamasında, ”Bugün saat 15.00 sıralarında daha önce yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Elazığ’ın Keban ilçesi girişinde durdurulan kar kürüme aracı şeklinde dizayn edilmiş bir kamyonda 600 kilo civarında eroin ele geçirilmiş bulunmaktadır” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan ve Elazığ’da 1 ay önce faaliyete geçen Narko timlerinin operasyonda etkili olduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, ”Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı. Ben bu başarılı operasyonu gerçekleştiren İstihbarat ve KOM şubesi personeli başta olmak üzere Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüzün tüm personelini kutluyorum. Çocuklarımızı, gençlerimizi zehirlemek isteyen, zehir tacirleri ile mücadelemiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Vali Zorluoğlu, 600 kilo eroinin yakalandığı aracın Van, Bitlis istikametinden gelip, Elazığ’ın Keban İlçesi üzerinden Sivas’a oradan da İstanbul’a geçeceği şeklinde ön bilgilerinin olduğunu, soruşturmanın da devam ettiğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız