SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Baraj Gölü Dondu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:39
Elazığ'da Baraj Gölü Dondu
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ merkeze on kilometre uzaklıktaki Cip Barajı soğuk hava nedeniyle tamamen dondu. 

Elazığ'ın Cip köyü sınırları içerisinde bulunan Cip Barajının üst kısmı aşırı soğuk nedeniyle buzla kaplandı. Önceki yıllarda gölün sadece belirli kısımlarının donduğunu ifade eden köylüler, bu yıl havaların aşırı soğuk olması nedeniyle gölün bütününün buzla kaplandığını söyledi. Cip Barajı kıyısında bulunan Harmantepe köyü muhtarı Ahmet Akkaya da bu yıl havaların aşırı soğuk olduğunu ve köye ulaşımın zaman zaman zorlaştığını ifade etti. Baraj gölünün soğuktan etkilendiğini anlatan Akkaya, “Havalar bu yıl çok soğuk. Cip Barajı buz tuttu. Gölün üst kısmı tamamen buzla kaplandı. Yaklaşık 15 santim kalınlığında buz tabakası oluşmuş durumda. Geçen yıl gölde buzlanma bu kadar değildi. Bazı bölgelerde buzlanmalar oluyordu ama bu yıl tamamen buz oldu. Gördüğünüz gibi buzun üzerine rahatlıkla çıkabiliyoruz. Gölün üzerinin buzla kaplanması aynı zamanda vatandaşlarımız için de görsel açıdan güzel bir manzara oluşturdu. Vatandaşlarımız buraya gelip buz tutan gölü ve karla kaplı dağları seyrediyor. Havalar ısınana kadar gölün buzu çözülmeyecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız