SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Bombalı Saldırı... 3 Şehit

0
Güncellendi - 2016-08-18 19:51:04
Elazığ'da Bombalı Saldırı... 3 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre, 3 polis şehit oldu, aralarında sivillerin de bulunduğu 146 kişi yaralandı. Yaralılardan 14’unun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Elazığ’da, saat 09.20 sıralarında, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı’nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında bilanço ağırlaşıyor. Valilik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, patlamada 3 polis şehit oldu, aralarında sivillerin bulunduğu 14’u ağır olmak üzere 146 kişi yaralandı. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını açıkladı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, saldırıda 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını belirtti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • elazılılar (7 yıl önce)
    elazığlılar olarak malatyalıların başı sağolsun. şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Allah belalarını versin inşallah :(((
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanın sesi (7 yıl önce)
    vatan sevdalısı ve komşumuz elazığlılara başsağlığı diliyorum rabbim hainleri kahretsin
    0
    0
    Yanıtla