SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Fuar Yeri Tartışması..

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Suat Öztürk, Elazığ'da yapılması düşünülen kalıcı fuar alanına sıcak baktıklarını söyledi.

Elazığ'da büyük bir ihtiyaç olarak görülen kalıcı fuar alanı için araştırmalar devam ederken, belediyenin Doğukent Mahallesi'ndeki alanı fuar alanı olarak göstermesi, tepkilere neden oluyor.

Oda olarak fuar yapımına her türlü desteği vereceklerini söyleyen ETSO Başkanı Suat Öztürk, acil ihtiyaç olarak gördükleri kalıcı fuar alanının yapımında yer seçiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "En ideal yeri seçmek gerekir. Bana göre en ideal yer, fidanlık veya karayollarına ait Malatya yolundaki alan. Biz bu 2 yerin yapımında her türlü desteği vereceğiz. Tabii, fuar yapılacak alanın imar ve iskan durumu ve altyapı sorunuyla birlikte, şehrin bütün insanlarının gelip gezeceği bir yer olması gerekir. Aksi takdirde, ETSO olarak fuar alanı yapımına destek veremeyiz. Biz, kim olursa olsun, kim yaparsa yapsın, bizim düşündüğümüz 2 yerin hazırlanmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız