SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Hüzün

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:53:09
Elazığ'da Hüzün
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor, kendi evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olarak Süper Lig'e veda eden 3. takım oldu. 

Kayserispor ve Antalyaspor'un ardından siyah-beyazlı takım karşısında aldığı yenilgiyle 34 puanda kalan Elazığspor lige veda etti. 

Süper Lig'e ilk kez 2002-2003 sezonunda çıkan Gakgoşlar, 28. hafta sonunda 25 puanla 16. sırada yer aldığı o sezon, son 6 haftada kazandığı 12 puanla ligde kalmayı başarmıştı. Bir sonraki sezon ise 28. hafta sonunda 22 puanla 17. sırada bulunan bordo-beyazlılar, aynı başarıyı gösteremeyerek sezon sonunda 22 puanla 18. sırada yer alarak küme düşmüştü. Uzun bir aradan sonra 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen Gakgoşlar, 28. hafta sonunda 32 puanla 15. sırada yer aldığı ligi 43 puanla 13. sırada tamamladı. Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi evinde Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu ve ligin bitimine bir hafta kala küme düşmeyi garantiledi.

Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, “Maçın değerlendirmesi kolay değil. İyi mücadele etmeye çalıştık. Yakaladığımız birkaç pozisyon vardı. Belki bir penaltı kazanıp gol bulabilirdik. Hakemin takdiri böyleydi. Sadece maçı kaybetmedik ligden de düştük. Bütün Elazığspor olarak ligden düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Tüm çabalarımız maalesef karşılığını bulmadı. Ligde kalmaya odaklanmıştık. İlk yarıda toplanabilen 13 puan ikinci yarıda 21 puan aradaki puan farkını kapatmaya yetmedi. Değerlendirmesi zor bir maç. Dileğim şu; en kısa zamanda Elazığspor’un tekrar süper lige çıkması. Elazığspor’a sahip çıkılması gerekiyor. En kısa sürede süper lig mücadelesinin yeniden Elazığ’da verilmesini arzu ediyoruz. Herkesin dik durması kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık” dedi.

Maç sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Üzüntülüyüz çok emek verdik. Özellikle ikinci yarı ligde iyi bir çıkış yaptık ligde kalacağımıza inanıyorduk ama istediğimiz gibi olmadı. Oyuncularımız, biz ve yönetimimiz çok üzgün. Özellikle hakemin bizim yediğimiz golden önce, Tanju'nun topu kontrol ettikten sonra topun eline değmesine el veriyorsa, ceza sahasındaki pozisyona çok net bir şekilde penaltı vermesi gerekirdi" şeklinde ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız