SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Maç Biletleri Bitmek Üzere

0
Güncellendi - 2016-02-16 16:48:55
Elazığ'da Maç Biletleri Bitmek Üzere
A- A+ PAYLAŞ

Vartaş Elazığspor ile Yeni Malatyaspor maçı öncesinde maraton biletleri tükenirken, tribün biletleri de bitme aşamasına geldi. Elazığlı bir esnaf, Malatya’ya karşı galibiyet golünü atan futbolcuya akıllı cep telefonu hediye edeceğini iş yerinin camına astığı yazı ile duyurdu.

Elazığspor - Yeni Malatyaspor maçının 10 Şubat’ta satışa çıkan maraton biletlerinin tamamı tükendi. Diğer tribün biletlerinin ise bitmek üzere olduğu bildirildi. İki şehrin arasındaki karşılaşmaların ezelden beri devam eden bir rekabet olduğunu belirten Nevzat Saylan, “Doğunun derbisi olarak geçiyor. Daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi taraftarların canlı ve destekli bir şekilde Elazığspor’a destek olacağını umuyorum. Bu karşılaşmanın Elazığspor için önemi büyüktür. Böyle karşılaşmalar her zaman heyecan vericidir” dedi.

Yıllardır futbol olarak Malatya ile bir çekişme halinde olunduğunu aktaran Burhan Öztürk ise, “Çoğunlukla da biz üstün geliyoruz. İnşallah bu maçın da sonucu bizi güldürür ve sevindirir. Bu maçı alırsak ligde şampiyonuz. İnşallah Elazığspor’u birincilikte göreceğiz” diye konuştu

GALİBİYET GOLÜNE TELEFON HEDİYE

Elazığlı esnaf Fatih Özdil ise galibiyet golünü atan futbolcuya akıllı cep telefonu hediye edeceğini iş yerine astığı yazıyla duyurdu. Özdil, “Elazığspor - Malatya maçlarından önce Elazığ esnafının yapmış olduğu bazı şeyler vardı. Hem futbolcularımızı ateşlemek hem de buradaki bazı birlik beraberliği geliştirmek adına yaptığımız bir şeylerdi. Uzun zamandır da Elazığ - Malatya maçı olmuyordu. Maçın olacağını bildiğimizden dolayı ilk ateşi biz yapalım dedik. Elazığ’ın en eski firmalarında biri olarak galibiyet golünü atan futbolcumuza bir adet cep telefonu hediye etmek istedik” ifadelerini kullandı.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız