SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elazığ'da Puan Arayacağız"

0
Güncellendi - 2016-02-20 00:51:38
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve puan kaybına tahammülü olmayan Elaziz Belediyespor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

Ligin 17. haftasında sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u 2-1 yenerek, puanını 18'e çıkarak ve kümede kalma adına önemli bir adım atan sarı kırmızılılar, 18. haftada Pazar günü 13.30'da Elaziz Belediyespor ile Doğukent Çim Sahada karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabakadan puan ya da puanlar çıkarmak isteyen sarı kırmızılılar, Elazığ'a moralli gidecek.

"PUANLA DÖNECEĞİZ"

44 Malatyaspor'un teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç, zorlu Elaziz Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını kaydetti.

Meriç, "Elaziz Belediyespor'un şampiyonluğa oynayıp oynamadığı bizi pek ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim ne düşündüğümüz. Tabi ki onlar içerde oynayacaklar.  Adıyaman 1954 Spor'un baskısını biliyoruz. Seyircinin etkisinin çok büyük olduğunu biliyoruz ama biz bu saatten sonra böyle oynarsak iyi mücadele edersek, en az puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Oyuncularım kendilerine olan öz güveni tamamen kazandılar. Şimdiye kadar çok çalışıyorduk ama son dakikalar ufak tefek hatalardan dolayı kaybediyorduk. Bundan sonra böyle bir lüksümüz olmamalı. Bu yüzden bu maçtan puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız