SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'daki Etkinliğe Malatya'dan Katılım

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Valiliği’nin öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kazakistan Büyükelçiliği, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Atatürk Yüksek Kurumu, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi, Sivrice Kaymakamlığı, Sivrice Belediyesi, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ’da Kültür ve Sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum Kuruluşlarının katkı ve destekleri ile düzenlenen ve 3 gün süren 14. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları katılan Malatya Kültür ve Sanat Derneği’ne (MAKSAD) Elazığ Valiliği tarafından katılım ve Katkı Belgesi verildi.

14.Uluslararası Hazar Şiir Akşamları törenlerine İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, MAKSAD Başkanı Yaşar Karaaslan, Dilek Belediye Başkanı Muzaffer Güven,MAKSAD Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Özerol, Araştırmacı /Yazar Celal Yalvaç, Malatyalı şairlerden Metin Özer, Sevim Emir, Hasan Aykanat, İnönü Üniversitesi öğretim Üyesi Yard.Doç. Dr. Ramazan Çiftlikçi, dernek üyeleri Dr Suat Yalçınsoy ve Funda Ergün katıldı.

MAKSAD heyeti kapanış törenlerinin ardından Elazığ Valiliği tarafından katılım ve desteklerini sunan kurum ve kuruluşlara verilmek için hazırlanan katılım/katkı belgesi Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamdi Muz tarafından MAKSAD Başkanı Yaşar Karaaslan’a verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız