SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'dan Malatya'ya Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:14
Elazığ'dan Malatya'ya Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık iki yıldan bu yana vekaletle yönetilen Malatya Ticaret İl Müdürlüğü’ne, halen Elazığ Ticaret İl Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Ahmet Demirbağ atandı. 

Resmi Gazete’nin 3 Ağustos 2014 (bugün) tarihli nüshasında Başbakan Yardımcılıkları ve çeşitli bakanlıklara ait çok sayıda atama kararnamesi yayımlandı. 

Bu kapsamda, 7 Kasım 2012 tarihinden bu yana Sezai Şireci’nin vekaleten yürüttüğü Malatya Ticaret İl Müdürlüğü görevine üçlü kararname ile halen Elâzığ İl Ticaret Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Ahmet Demirbağ atandı. 

Ahmet Demirbağ Kimdir? 

Elazığ Ticaret İl Müdürlüğü internet sitesinde yer alan bilgilere göre Malatya Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Demirbağ’ın özgeçmişi şöyle: 

Doğum yeri ve Tarihi: Elazığ - 1962

Medeni hali: Evli, üç çocuk babası

Adres:Ticaret İl Müdürlüğü –Elazığ  

Öğrenim Durumu 

1991   Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü. Yüksek Lisans (Kimya Yük. Müh.)

1982   Fırat Üniversitesi Müh.Fak. Kimya Müh.Bölümü

Çalışma Hayatı 

2012-           Elazığ Ticaret İl Müdürü.V 

2012-2012    Mühendis. Bilim,Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü- Elazığ

2005-2012    Araştırmacı. Bilim,Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü- Elazığ

2005-2003    Genel Müdür Yardımcısı. Eti Krom A.Ş. Genel Müdürlüğü -Elazığ

2003-2000    Nakliye ve Stok Kontrol Birim Müdürü. Eti Krom A.Ş.Genel Müdürlüğü Elazığ

2000-1998    Ferrokrom Üretim Birim Müdürü. Eti Krom A.Ş. Genel Müdürlüğü- Elazığ

1998-1995    Ferrokrom Üretim Baş Mühendisi. Eti Krom A.Ş. Genel Müdürlüğü Elazığ

1995-1987    Lab.Baş müh,Şef Müh. ve Kimya Müh. Eti Krom A.Ş. Genel Müdürlüğü Elazığ

1987-1986    Üretim Mühendisi. Etibank Genel Müdürlüğü Kırka Boraks İşletmeleri Mües. Müdürlüğü Bor Türevleri Baş Mühendisliği. Kırka-Eskişehir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız