SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'ı Yendiler

A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanlı Erkekler Voleybol Şampiyonasında Malatya Belediyespor, Elazığ Polisgücü’nü 3-1 yendi.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakanın hakem ve takım kadroları şöyle :

SALON: Atatürk
HAKEMLER: Mehmet Yasin Demirel- Rıdvan Bozyiğit

MALATYA BELEDİYE: Ali Can, Erhan, Kadir, Muhammet, Furkan, Rasim ( Faruk- Taner - Salih- Mehmet)

ELAZIĞ POLİSGÜCÜ: Akif, İsa, Mahmut, Hasan, Muhammet, Alparslan (Eşref- Ersin )

SETLER: 25-19, 25-21, 24-26, 25-23
TOPLAM : 113 Dakika
SÜRE : 21-24-42-26 dakika

Üçüncü sette 22-21 Polisgücü önde bulunurken Atatürk Spor Salonu’nda elektriklerin kesilmesi nedeniyle müsabaka 15 dakika oynanamadı. (Üstteki fotoğrafta)

YAŞ GRUPLARINDA DA..
Yaş Grupları Erkekler Voleybol şampiyonasında da Malatya Uçarlar Spor Voleybol takımı yarı finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Atatürk Spor Salonu'nda Malatya Uçarlar Spor, Elazığ Polis Gücü'nü bir saat 15 dakika süren mücadelede 25-15, 25-18 ve 25-19'luk setler sonucunda 3-0 yendi.

Malatya Uçarlar Spor Voleybol takımı 6-10 Mayıs tarihlerinde, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenecek merkezde, yarı final maçlarına katılacak. (Alttaki fotoğrafta)

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız