SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elazığ'ı Yenebiliriz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçında mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde çalışan turuncu-yeşilli takımda cezalı veya sakat oyuncu bulunmazken, doping cezası Pazar günü sona erecek olan Orhan Özdemir'in Elazığspor maçında oynayabileceği bildirildi.

Futbolcularla saha içerisinde yakından ilgilenen Ceviz'in, istediği hareketlerin yapılması ise yüzünü güldürdü.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ceviz, Elazığspor maçını çok önemsediklerini kaydederek, "Çarşamba günü takımı kampa alacağız. Bütün maçlar bizim için önemli. Aldığımız mağlubiyetler puan farkını açtı. Hatalarımızı düzeltir ve hücumda becerimizi arttırırsak, Elazığspor maçını kazanabiliriz" dedi.

Ceviz, alınacak puanların kendilerine güven getireceğini ifade ederek, "Futbolcularımızda artık galip gelmek istiyor. Maddi ve manevi olarak da futbolcularımız bir düşünce içerisinde. Bizim kendimizi sahaya en iyi şekilde yansıtmamız lazım. Sıkıntılı olan takımlar üstlere çıkabiliyor. Deplasmanda daha iyi futbol oynanabiliyor. Deplasman maçlarına zihinsel ve fiziki açıdan iyi hazırlanırsanız zor diye bir şey yok" şeklinde konuştu.

Tecrübeli golcü Orhan ise, cezasının sona erdiğini kaydederek, "Beniz için zor bir süreçte ancak, arkadaşlarım, ailem ve çevremin desteğiyle bu zorlu süreci atlattım. Bu aralar iyi gitmiyoruz. Benim dönüşüm bir vesile olur ve çıkışa geçeriz. Hocamın da görev vermesiyle Elazığaspor maçında oynamak istiyorum" dedi.

Ahmet Berktaş da, Elazığspor maçını düşündüklerini ve üzerlerindeki şansızlığı kırmak istediklerini söyledi.

Öte yandan, Elazığspor kulübünün, Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla Malatya Belediyespor maçının Cumartesi günü saat 19:00'da oynanılması talebi ise, Malatya Belediyespor yönetim kurulu tarafından reddedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız