SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'ın FIFA'da 6 Dosyası Daha Var!

0
Güncellendi - 2016-11-04 02:11:56
Elazığ'ın FIFA'da 6 Dosyası Daha Var!
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor’un FIFA’da bekleyen dosyaları ile ilgili kulübün basın sözcüsü Cengiz Gülaç açıklamalarda bulundu.

FIFA’da toplam 6 dosyaları olduğunu aktaran Gülaç, ”Mainz Kulübü 303 bin Euro, Spahija 250 bin Euro, Ivesa 400 bin Euro, Pape Sow 750 bin Euro, Vitolo 3 milyon 600 bin Euro, Youssouf Hadji 170 bin Euro artı faizleri var. Önümüzdeki haftalar içinde bunlar ödenmezse, ağır cezalara maruz kalacağımızı söyleyeyim” dedi.

"Toplamda 5 milyon 500 bin Euro’nun acil yapılandırılması var" diyen Gülaç, ”Ödenmesi gereken bir borç var. Faizlerini saymıyorum. Sportif başarı güzel ama perde arkasında görülmesi gereken bir olayda var” şeklinde konuştu.

FIFA, Elazığspor'un 12 puanını silmişti

FIFA bir hafta önce TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un 12 puanını silmişti. FIFA, Elazığspor'un 12 puanını silme gerekçesini ise 2 yıl önce Serdar Gürler'in Trabzonspor'a satılmasının ardından Fransız ekibi Sochaux'a ödenmesi gereken yetiştirme bedelinin yatırılmaması ve ayrıca Fabio Bilica'nın alacaklarının zamanında ödenmemesi olarak göstermişti.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DerebeyiFerhat (7 yıl önce)
    elazığspor küme düşmesi cezası alır o zaman
    0
    0
    Yanıtla