SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da İyi Futbol, Süper Sonuç: 0-3

A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin "Doğu Derbi"sinde Yeni Malatyaspor, deplasmanda Vartaş Elazığspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın golleri Godoy ve Sunday Mba(2)'dan geldi. Her iki ilin Futbol Güvenlik kurullarının aldığı karar nedeniyle, ilk yarıda Malatya'daki maça Elazığspor taraftarlarının alınmadığı gibi, bu maça da Yeni Malatya taraftarları alınmadı. Karşılaşmayı AKP Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı da protokol tribününden izlediler.

STAT: Elazığ Atatürk

 

HAKEMLER: Alper Ulusoy (İzmir), Baran Eraslan (İzmir), Barış Yüksektepe (Sivas), 4.Hakem- Yaşar Can Temizel (İzmir)

 

VARTAŞ ELAZIĞSPOR: 1. Serdar Kulbilge, 6. Hamıdou Traore, 9. Kenan Şahin (Dk.82 7. Berk Yıldız), 17. Hakan Bilgiç, 18. Bınya Augustın Gılles, 21. Halil Akbunar, 22. Kossı Prınce Segbefıa, 29. Lamjed Chehoudı (Dk.54 23. Murat Kayalı), 35. Sılvere Ganvoula Mboussy, 65. Çağrı Ortakaya, 69. Murat Kalkan (Dk.62 99. Bahadır Öztürk)

YEDEKLER: 95. Çağlar Şahin Akbaba, 4. Umut Utku Tekoğlu, 5. Selim Enes Özeren, 7. Berk Yıldız, 23. Murat Kayalı, 34. Mesut Saray, 99. Bahadır Öztürk

TEKNİK SORUMLU: Coşkun Demirbakan

 

ALİMA YENİ MALATYASPOR:22. Vedat Kapurtu, 5. Ali Sakal, 14. Okechukwu Godson Azubuıke (Dk.61 3. Sedat Ağçay), 16. Sadık Çiftpınar, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 19. Sunday Mba (Dk.80 26. Hüseyin Kar), 20. Mehmet Umut Nayir, 27. Guıdo Koçer (Dk.68 10. İrfan Başaran), 44. Osman Fırat, 8. Ramazan Kahya, 52. Kemal Cingirt

YEDEKLER: 88. Ertaç Özbir, 3. Sedat Ağçay, 46. Azuka Ibobo Izu, 10. İrfan Başaran, 26. Hüseyin Kar, 32. Yiğitcan Erdoğan, 81. Aydın Çetin

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOLLER: Dk.29 Godoy, Dk. 47 ve Dk.66 Sunday Mba (Yeni Malatyaspor)

 

SARI KARTLAR: Godoy, Azubuike, Sunday Mba (Yeni Malatya), Traore (Elazığ)

736a8186-67ef-4e7c-9dbd-97636455c085 (1)6. dakikada Traore, cezaalanına gelen topu kontrol edemeyince, Vedat tehlikeyi önledi.

9. dakikada Mboussy sağdan topu sürdü, cezaalanına girerken sert bir şut çıkardı. Kalenin hemen önünden geçen top Halil dokunamayınca auta çıktı.

15. dakikadaki Yeni Malatya atağında Osman soldan ortaladı, Umut kafayı vurdu. Yandan aut.

17. dakikada Sunday Mba'nın cezasahası dışından ve yerden şutu kalecide kaldı.

29. dakikada Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Guido Koçer kullandı. Cezaalanında ön direğe gönderdiği topu Sunday Mba geriye çıkardı, Godoy gelen topu yerden bir vuruşla ağlara gönderdi:0-1

45. dakikada Ramazan cezaalanına ortaladı, Umut cezaalanında topla buluşacakken kendini yerde buldu. Elazığlı defans oyuncusu topu kornere attı. Sonuç yok.

İlk yarı Yeni Malatya'nın 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

47. dakikada Ramazan soldan atak yapan Osman'a çıkardı, bu futbolcu sol kanattan topu sürdü, cezaalanına pas çıkardı. Sunday Mba, gelen topu yerden ve düzgün bir vuruşla ağlarla buluştu: 0-2

Pano0152. dakikada Elazığspor'lu Segbefıa'nin uzaktan sert şutunu Vedat, yatarak kornere gönderdi.

55. dakikada Guido cezasahası önünde düşürüldü. Kazanılan serbest atışı Ramazan kullandı, top kalecide kaldı.

56. dakikada Guido topla cezaalanına girdi, sol çaprazdan kaleye vurdu. Dönen topa Umut vuramadı, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

62. dakikada Elazığ kontraatak geliştirdi. Kaleyi karşısına alan Kenan'ın vuruşunda, Vedat topu kornere gönderdi. Kornerden gelen topu Kenan kaleye yöneltti. Vedat yatarak aldı.

c46217d4-28f6-4404-b500-a0e954e7c5e066. dakikada Yeni Malatya farkı 3'e çıkardı. Gelişen Yeni Malatya atağında Ramazan'ın cezaalanında çıkardığı topa Sunday Mba düzgün vurdu ve golü attı:0-3

76. dakikada Elazığ atağında Halil, Kemal'dan sıyrıldı ve çaprazdan sert vurdu. Vedat topu yatarak aldı.

78. dakikada Elazığ yine tehlikeli geldi. Segbefıa'nın kaleciyle karşı karşıyayken attığı şut az farkla üstten aut.

82. dakikada geriden çıkan top Malatya kontraatağı oldu. Umut, cezaalanının önünde kaleye vurmayı tercih etti. Sonuç yok.

86. dakikadaki Yeni Malatya kontraatağında Hüseyin topu ayağından açınca, kaleci Serdar ayak koydu.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-0 galip bitirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • DOĞAN CAN (8 yıl önce)
    TRT Spikerleri nerdeyse sahaya girip kendileri oynayacaktı.Bir maç bu kadarmı yanlı yayınlanır.(Aynı şekilde devre arası yorumcularıda )Oysa maçın başından sonuna kadar Malatyaspor tek hakimdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL (8 yıl önce)
    Bizlere bu sevinci yaşatan,başta futbolcularımıza,teknik ekibe ve yönetime teşekürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (8 yıl önce)
    Öncelikle AYMS'yi kutlarım.Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan ettiler.favorisi gibi gösterilen Elazığ'ı üç güzel golle yerle bir ettiler.Bu başlangıç olsun.Bundan sonraki maçlarda da aynı tempo ve hırlı oyunla önlerine gelen rakipleri yenmelerini bekliyoruz.Haftaya zorlu Adana maçı var.İnşallah bu maçtandan yüzümüzün akıyla çıkarız.Bu arada TRT SPOR yetkililerini kınıyorun.Kendini bilme bir kaç Elazığ taraftarın bundan 20 yada 22 sene olan çirkin bir olayı çok marifetmiş gibi ekrana yansıtıtılması TRT adına ayıptır.Yine TRT yorumcularıda YMS'nin farklı galibiyeti için üzülmüş olmalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (8 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekkürler. Kendini bilmez bazı kişilere ve malatya ya hakaretler savuran elazığspor taraftarlarına gelsin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 yıl önce)
    emeği geçen bütün herkesin yüreğine sağlık önemli olan 3 puandı devamı da gelir insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ns (8 yıl önce)
    Teknik direktörümüz başta olmak üzere, Tüm futbolcularımıza ve tabi ki bugünlere takımın gelmesinde büyük katkısı olan sayın Adil GEVREK başkanımıza sonsuz teşekkürler.((((Köstek olanlar takım bu mor da bir renktir.))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazigin halini gordunuz. Seyirciyle takim birbirine dustu. Takima destek olmazsak sonuc hezimet olur. Evet kostekler morr digerleri sarii-kirmiziii..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (8 yıl önce)
    SÜPERRRRSİN MALATYA Şampiyon olmasan da gönüllerin şampiyonu oldun. Uzun bir aradan sonra Elazığ'ı hem de Elazığ'da ezerek yendin ya bu bize en az üç yıl yeter. Teşekkürler başkanım, hocam, futbolcu kardeşlerim. Herkese bol keyifli Pazarlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Emin (8 yıl önce)
    O spiker çok üzülmüştür. Çalık, Çakır ve Kahtalı'yı tebrik ediyoruz. her maça gitsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bencede... Kesin iddaa yı yatırmıştır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (8 yıl önce)
    BRAVO MALATYASPORUM TARAFLI YAYIN YAPAN TRT SPORUN YORUMCULARINI VE SPİKERLERİNİ ESEFLE KINIYORUM VE DİYORUM' MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN
    0
    0
    Yanıtla
  • akem (8 yıl önce)
    İşte bu daha ne olsun yureğinize bedeninize beyninize sağlık değerli futbolcu kardeşlerim ayrıca milletvekili büyük lerimizede teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (8 yıl önce)
    Helal olsun.Demekki oynayinca oluyormuş.Yılın maçı oldu.teşekkürler.Sırada adana.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENVER GENÇ (8 yıl önce)
    Brrrrrravooooo
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan Atabay (8 yıl önce)
    Teşekkürler MAlatya spor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanifi (8 yıl önce)
    Durmayın arkadaşlar herkes kömürhan köprüsüne hocamızı ve futbolcularımızı karşılamaya gidelim geç kalmayalm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neo (8 yıl önce)
    Futbolcularimizi cok guzel karsilayalim. Herkes formasini giysin gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara Murat (8 yıl önce)
    Hepinizin ayağına sağlık bu gururu bize yaşattğnz için binlerce kez Allah sizlerden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (8 yıl önce)
    Hadi millet kömürhan köprü süne.futbolcular görevlerini yaptı sıra bizde. Hadi arabalara.herkes oraya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Gönlümüzün şampiyonu oldunuz.teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (8 yıl önce)
    Tesekürler malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (8 yıl önce)
    Allahınıza kurban.siz neymişsiniz yav.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat GÜLFIRAT (8 yıl önce)
    Güzel futbol. Net sonuç. Rakibin kim olduğunu önemli değil. 3 puan önemli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan A (8 yıl önce)
    Bu bize yeter. Teşekkürler AYMS
    0
    0
    Yanıtla