SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor Başkanı İstifa Etti

0
Güncellendi - 2017-06-14 01:31:36
Elazığspor Başkanı İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, istifa etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da Kulüp Başkanı Sedat Karataş (sağdan 2.) , tesislerde düzenlediği basın toplantısında 25 Mayıs 2016 tarihinde devraldığı kulüp başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Karataş, "Resmi olarak göreve geldiğimiz günden bu güne, kadar FIFA'dan, TFF'den gelecek cezalar ve gerekse iç borçlarımızı ödemek için gösterdiğimiz çabalar tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bütün olumsuzluklara rağmen, şu ana kadar kapatılan 75 Milyon TL’lik borç ve geri getirilen -6 puan, nasıl bir mücadele verdiğimizin en somut göstergeleri olmuştur” dedi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığında geçen hafta yapılan toplantının detaylarına girmeye gerek duymadıklarını belirten Başkan Karataş, “Söz konusu toplantıdan Elazığspor’un geleceğe sağlam adımlarla girebilmesi için gereken destek sağlanamamış, sonucu her ne olursa olsun mevcut yönetimin görevi bırakması ve yeni bir yönetim arayışına girilmesi kararı verilmiştir. Bizler de bu polemiği uzatmanın şehrimize ve Elazığspor’umuza zarar vereceğini düşünerek, ilimiz yöneticilerinin ve siyasilerinin beyan etmiş oldukları kanaatlerine veya almış oldukları karara uyarak, yürütmekte olduğum Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Arkadaşım sağdan sayınca da 2. oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    KISACA ORTADAKİ DESENİZ OLMAZ MI?
    0
    0
    Yanıtla
  • ortadaki denilemez..çünkü adam ortadaki değil..resme göre sağdan ikinci..doğru yazılmış..tabiki bunlar boş ve gereksiz yorumlar..ALLAH dost ve kardeş şehrimiz elazığ ın taraftarlarına sabır versin..işleri zor..
    0
    0
    Yanıtla