SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor Başkanının İddiası!..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü Elazığ'da oynanan ve ev sahibi takımın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan Elazığspor- Malatyaspor maçında çıkan olaylar, Malatya tarafında sert tepkilere neden olurken, Elazığspor Başkanı Bahri Turhan da, olaylardan 13 taraftarı yaralanan Malatyaspor'u sorumlu tuttu.

ELAZIĞ BAŞKANININ İDDİASI..
Karşılaşma sonrası çıkan olaylarla Elazığsporlu taraftarların ilgisinin olmadığını savunan Başkan Turan, "Karşılaşma boyunca Malatyaspor taraftarının tahrikleri olaylara neden oldu. Karşılaşma süresinde Elazığspor taraftarları saygılı davrandı. Olaylar Malatyaspor taraftarlarının tahrikleri nedeniyle çıktı. Centilmence bir mücadele bekliyorduk, Malatyaspor yöneticilerinin de maç sonrası davranışlarını tasvip etmiyoruz. Olaylarda 670 koltuğumuz kırıldı. Rakip takımın taraftarları sahaya indi. Hem polise saldırdı hem de tribünlere zarar verdi" diye konuştu.

Turan, maddi zararın tespit edilip Malatyaspor'a iletileceğini belirterek, olaylarda yaralanan iki polis memuruna acil şifalar diledi.

13 KİŞİ KENDİNİ Mİ YARALADI?
Elazığspor Başkanının açıklamalarıyla, Elazığ stadında olayları bizzat yaşayan Malatyaspor taraftarlarının gözlemleri tamamen birbiriyle çelişiyor. Stad içinden ve dışından taşlanan, 13 taraftarı yaralanan, 2 basın mensubu tartaklanan, hatta maç sırasında atılan pet su şişesinin milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'na isabet ettiği belirtilirken, Elazığspor başkanının, maç öncesi yapılan tezahüratlardaki tahrikler, maç sonrası Malatyaspor taraftarlarının otobüslerinin tahribi vs. gibi olaylara rağmen yaptığı açıklama şaşkınlıkla karşılandı.

TEKNİK HEYETTEN RAPOR..
Öte yandan Elazığspor maçında gösterilen olumsuz performans ve alınan yenilgi üzerine harekete geçen Malatyaspor yönetimi Teknik Kadrodan rapor istedi. Yönetim, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda gerekli önlemleri alıp, çalışmaları yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız