SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elazığspor Düşmedi, Düşürüldü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:54:51
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü kendi evinde oynadığı Beşiktaş maçını kaybetmesinin ardından küme düşmesi kesinleşen Elazığspor'da kulüp başkanı Selçuk Öztürk, küme düşmediklerini, düşürüldüklerini söyledi. Başkan Öztürk, teknik direktör Okan Buruk ile yola devam edeceklerini de belirtti.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Elazığspor'un küme düşmesinde çevre faktörlerin etkili olduğunu ifade eden Öztürk, "Galatasaray maçını yöneten hakemlere hakkımızı helal etmeyeceğiz" dedi.

"ELAZIĞSPOR DÜŞMEDİ, DÜŞÜRÜLDÜ"

Elazığspor’un ligden düşmediğini, düşürüldüğünü vurgulayan Başkan Öztürk, "Bunun başka adı ve tanımı yoktur. Elazığspor düşürülmüştür. Türkiye liglerinde zaman zaman şike davaları, şike söylemleri olmuştur, yaşanmıştır. Elazığspor Yönetim Kurulu olarak geldiğimiz günden bugüne, maçlarımızı çok şerefli ve onurlu hakemlerimiz de yönetmiştir. Onlara da buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Gerçekten hakemlerimizin birçoğu onurlu, şerefli, objektif, pırıl pırıl ve adalet bilen insanlardan oluşuyor. Öte yandan Galatasaray maçından başlayarak Elazığspor’un yönetilen maçlarını analiz ettiğimizde, Galatasaray’a karşı çok üstün oynamamıza rağmen ortada hiçbir şey yokken verilen bir kart Elazığsporumuz'u 10 kişi bırakmış ve Galatasaray maçından alacağımız en kötü ihtimalle 1 puana sebep olmuştur" diye konuştu.

"ŞİKENİN AĞABABASINI HAKEMLER YAPMIŞTIR"

Öztürk, Galatasaray maçından bu yana maçlarını yöneten hakemlerin hiçbirine haklarını helal etmediklerini ifade ederek, "Allah onlardan hesabını sorsun. Şikeyi başka yerde aramamıza gerek yok. 'Şikeyi yönetici yapmış, şikeyi futbolcu yapmış' deniyor. Şikenin ağababasını hakemler yapmıştır ve ben gerekli savcılarımızı göreve çağırıyorum. Hakemler etrafında bir kanun oluşturulmuş, 'Ben görmedim. Ben yapmadım. Ben duymadım' ile kendilerini kurtarıyorlar ve takımların vermiş olduğu emekler boşa gidiyor. Yazıktır, günahtır. Ben tekrar söylüyorum; biz düşmedik, düşürüldük. Elazığspor düşseydi haftalar önce düşerdi. Elazığspor’da ligde kalma kabiliyeti yoksa, bu kadar sıkıntılara rağmen bizlerde o kabiliyet yoksa, biz zaten 10 hafta önce düşerdik. Elazığsporumuz'da ve bizde ligde kalma kabiliyeti vardı. Hakkımızı çaldılar, elimizden aldılar" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız