SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor Elektriğe Kavuştu

0
Güncellendi - 2017-10-14 02:15:01
Elazığspor Elektriğe Kavuştu
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor'un tesislerinin ve Elazığ Atatürk Stadyumu'nun kesilen elektriği firma ile uzlaşma sağlanınca açıldı.

Bordo-beyazlı kulüp ile firma arasında yapılan anlaşma ile kulüp tesisleri ve Atatürk Stadyumu’nun elektrikleri yeniden açıldı. Konuya ilişkin olarak Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından kulüp tesislerimizin ve Elazığ Atatürk Stayumu’nun daha önce kesilen elektrikleri bugün (Cuma) itibariyle tekrar açılmıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde kulübümüzün borcunun bir bölümü kulübümüz tarafından peşin olarak ödenmiş olup, geri kalan borç miktarı ise yapılandırılmıştır. Kulübümüz adına yaşanan bu sıkıntının çözüme kavuşması noktasında girişimde bulunan Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a, Milletvekillerimiz Ömer Serdar’a, Ejder Açıkkapı’ya ve Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederiz" denildi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız