SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor, EYMS'yi Yine Sevindirdi

0
Güncellendi - 2017-04-10 20:53:30
Elazığspor, EYMS'yi Yine Sevindirdi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig'de, 27. hafta maçları, Pazartesi akşamı Elazığ'da oynanan Elazığspor- Sivasspor maçıyla tamamlandı.

Bir önceki hafta Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek doğu derbisinde galibiyet sevinci yaşayan ve geçtiğimiz Pazar günü Ümraniyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan lider Evkur Yeni Malatyaspor, Elazığspor'la bu hafta da sevindi. EYMS, ikinci sıradaki rakibi Sivasspor'un Elazığ'da 1-0 önde iken uzatma uzatmanın son dakikasında yediği golle 2 puan bırakması üzerine teselli buldu. Lider E.Yeni Malatyaspor ile 2. sıradaki Sivasspor arasında 6 puan fark bulunuyor.

27. HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU..

Ligin 27. haftasında alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan durumu şöyle gerçekleşti:

HAFTA SONU MAÇ YOK, MAÇLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE..

TFF 1. Ligde 16 Nisan Pazar günkü halk oylaması nedeniyle 28. hafta maçları, önümüzdeki hafta 18 Nisan Salı, 19 Nisan Çarşamba ve 20 Nisan Perşembe günleri oynanacak.

28. haftada oynanacak maçların programı şöyle:

ARŞİV FOTO: Önceki hafta İstanbul'da oynanan ve EYMS'nin 1-0 galip geldiği EYMS- Elazığspor maçı seremonisinden

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Elazığ veya diğerlerinin yardımına ihtiyacımız yok. Artık Ümraniye hepsinden avantajlı. Eğer bu hafta Sivas'a yenilmezse Ümraniye ilk2'ye girer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (6 yıl önce)
    Içerdeki 3 maçı alırsak şampiyon oluruz. Kimseyle işimiz yok zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. Yoksa onun bunun yardımıyla nereye kadar. İşte o hafta bu hafta olsun. Yen Eskişehir'i rakiplerin ne yaparsa yapsın düşünme gerisini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer kayısı kentli (6 yıl önce)
    EYVALLAH GAKOŞ
    0
    0
    Yanıtla