SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor Kayyum Yolunda

0
Güncellendi - 2018-12-12 03:37:13
Elazığspor Kayyum Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

TY Elazığspor’da, Olağan Genel Kurul’da yönetime talip çıkmaması nedeniyle mevcut yönetimin mahkemeye başvurarak kayyum atanması talebinde bulunabileceği bildirildi.

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçiren Elazığspor’da Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Genel Kurul’un başlaması için yönetim ve denetleme kurulunun iki katının bir fazlası olan 57 kişinin hazırun cetveline imza atması gerekiyordu. 87 delegenin katılım sağlamasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’na Galip Belhan, Katip Üyeliklerine ise Prof. Dr. Asaf Varol ile Zafer Yetiş seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divana imza yetkisi delegelerin oylarına sunularak kabul edildi.

İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunun faaliyet raporu Basın Sözcüsü Ali Şiş tarafından okunurken, yapılan harcamalar delegeler tarafından ibra edildi.

Gerçekleştirilen ibranın akabinde divana Necati Erdem Başkanlığı’nda bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Dilek ve Temenniler Bölümü’nde söz alan Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dilek, Necati Erdem yönetiminin Andreas Tatos’un uçak biletini almasını şova dönüştürdüğüne vurgu yaparak, başkan adayını eleştirdi. Daha sonra söz alan Necati Erdem, haksız eleştirilere maruz kaldığını ve cebinden ödeme gerçekleştirdiğini söyledi. Uzun süren tartışmaların ardından Necati Erdem başkan adaylığından vazgeçtiğini ifade ederek, salonu terk etti.

Daha sonra söz alan mevcut başkan İrfan Yumakgil, Necati Erdem’in yaptığı 50 Bin TL’lik prim ödemesinin kendisine ait olmadığı ve başka birinden bağış alarak bu işi yaptığını belirterek, yönetim kurulundaki 3-4 ailenin takıma 835 Bin TL’lik destek sağladığını söyledi.

Necati Erdem’in adaylık başvurusunu geri çekmesinin ardından Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için hiçbir liste kalmadı ve Divan Başkanı Galip Belhan, İrfan Yumakgil yönetimin göreve devam edeceğini belirtti. Yönetim kuruluna aday olmadığı için eski yönetim görevi devam ettirmek zorunda diyen Belhan, “Yönetim kurulunun ilgili mahkemeye müracaat ederek kayyum talebinden bulunması gerekiyor. Bundan sonraki süreç öyle gerçekleşecek” dedi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Bir dönem Malatya sporumuzun yaşadığı sorunlarla boğuşan Elazığ spor adına üzüldüm.Her ne kadar ezeli rakibimiz de olsa bölge ve komşuluk-hemşehrilik bağımız var.Özellikle Anadolu da mücadele eden Takımlar gerek bölgesini ve ilini gerekse bölgenin gençlerinin geleceği açısından bu tip zor durumlar da Devletin ve Spor Bakanlığımızın bir çözüm üretmesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla