SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- YMS Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2016-10-27 20:57:25
Elazığ- YMS Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 9’uncu haftasında Elazığspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

TFF 1. Lig’de 9’uncu haftanın naklen yayın programı belli oldu. TRT tarafından yapılan açıklamaya göre, 5 karşılaşma TRT Spor, 2 karşılaşma TRT Avaz, 2 karşılaşma ise TRT Türk ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşması Doğu Derbisi, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

Ligde 9’ncu haftanın maç yayın programı şöyle:

29 Ekim Cumartesi

13.00 Bolu Atatürk Stadı Boluspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-TRT Spor

19.00 Elazığ Atatürk Stadı Elazığspor-Yeni Malatyaspor-TRT Spor

30 Ekim Pazar

Saati ve stat belli değil Eskişehirspor-Bandırmaspor-TRT Spor

13.00 Atatürk Olimpiyat Stadı Ümraniyespor-Adana Demirspor-TRT Spor

14.00 Balıkesir Atatürk Stadı Balıkesirspor-Samsunspor-TRT Avaz

19.00 Manisa 19 Mayıs Stadı Manisaspor-Sivasspor-TRT Avaz

19.00 Şanlıurfa GAP Arena Şanlıurfaspor-Mersin İdmanyurdu-TRT Türk

31 Ekim Pazartesi

19.00 İzmir Atatürk Stadı Altınordu-Denizlispor-TRT Türk

19.30 Giresun Atatürk Stadı Giresunspor-Göztepe-TRT Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız