SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'a Malatya'dan Tebrik

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:38:46
Elazığspor'a Malatya'dan Tebrik
A- A+ PAYLAŞ
Süper Lige çıkan Elazığspor'u, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin tebrik etti. Elazığspor Kulübü’ne, Elazığ’daki kurum ve kuruluşlara, Elazığ Milletvekillerine ve Elazığ yerel medyasına kutlama mesajı gönderen Keskin'in mesajı şöyle:
 “Kardeş şehrimiz Elazığ Sporumuzu süper ligde görmekten biz Malatya esnaf ve sanatkar camiası başta olmak üzere, tüm Malatyalılar olarak, son derece mutluluk ve gurur duyduk. Doğu bölgemizin temsilcisi olarak, Elazığ sporumuzun gösterdiği bu üstün başarısını yürekten tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz. Elazığ sporun bu başarısıyla Bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapıda tanıtımı açısından çok büyük bir mesafe alınmış ve doğu bölgemizin gururu bir takım olacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başta yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları ve bu başarıya emeği geçen herkesi tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız