SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'a Şirketten Para Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Altınova Çimento Sanayii'ni devralan Çimentaş, Elazığspor'a 300 bin YTL maddi yardımda bulundu.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törene Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Turhan, Elazığ Altınova Çimento Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bahçeci, Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Elazığsporlu futbolcular katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Ekonomik olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik şuuru içerisinde her zaman Elazığspor'un yanında olacağımızı söyledik. Çimentaş yetkilileri ile görüşmemiz neticesinde Elazığspor'a 300 bin YTL maddi yardımda bulundular. Kendilerine Elazığlılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığspor'a Çimentaş Topluluğu adına 300 bin YTL'lik yardım çekini veren Elazığ Altınova Çimento Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bahçeçi, eskiden olduğu gibi bu günden sonra da Elazığspor'a yardımlarının süreceğini belirterek, "Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret AŞ olarak Elazığımızın ekonomisine olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da Elazığ'a olan katkımız yıllardır devam etmektedir. Özellikle ilimizin temsilcisi olan Elazığspor'a da belirli zamanlarda sağlanan maddi ve manevi desteğimiz bundan sonra da devam edecektir. Şirketimiz 2006 yılında el değiştirerek Çimentaş Topluluğu tarafından satın alınmıştır. Çimentaş'la birlikte bu geleneğimiz artarak devam etmektedir. Sayın Belediye Başkanımızın istek ve önerileri doğrultusunda Elazığspor'un içinde bulunduğu zor durumu da göz önünde bulundurarak, üst yönetimimiz tarafından Elazığspor'a 300 bin YTL maddi yardımda bulunulmasına karar verilmiştir. Bu yardım Elazığspor'un son günlerde içinde bulunduğu maddi sıkıntı doğrultusunda ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ Altınova Çimento Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bahçeçi, 300 bin YTL'lik yardım çekini Elazığspor Kulübü Başkanı Bahri Turhan'a verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız