SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'a Transfer Yasağı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:22
Elazığspor'a Transfer Yasağı
A- A+ PAYLAŞ

 Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor’da yönetim belirsizliği devam ederken, bir kötü haber de Türkiye Futbol Federasyonu’dan geldi. Federasyon Elazığspor’a transfer yasağı getirdi.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’den düşen ve bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor’a Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kötü haber geldi. Federasyon takımın eski futbolcularından Ahmet Görkem Görk’ün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle kulübe transfer yasağı getirdi.

Elazığsporlu eski futbolcu Ahmet Görkem Görk (fotoğraftaki), 530 bin lira alacağı için geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde federasyona başvurmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız