SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'a Transfer Yasağı

0
Güncellendi - 2016-01-08 19:28:11
Elazığspor'a Transfer Yasağı
A- A+ PAYLAŞ

Vartaş Elazığspor'a, UEFA'dan 2 dönem transfer yasağı geldi. Bu karar doğrultusunda Elazığspor, 2016 Ocak ve Temmuz transfer dönemlerinde transfer yapamayacak.

Geçtiğimiz günlerde kadrosundaki 9 futbolcuyu gönderen Elazığspor'a, bu kararından sonra iletilen UEFA yasağına kulüpten tepki geldi. Elazığspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yönetim kurulu imzasıyla konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Bilindiği üzere kulübümüzde daha önce forma giyen Senegalli futbolcu Pape Habip Sow’un şikayeti üzerine FIFA disiplin Kurulu tarafından Kulübümüze transfer yasağı verilmiştir. Önceki akşam sosyal medyada paylaşılan ancak dün TFF tarafından kulübümüze yapılan tebligat sonucu öğrendiğimiz transfer yasağı kulübümüzü ve camiamızı derinden üzmüştür.

İçerisinde bulunduğumuz sıkıntıların aşılması konusunda Sayın Başkanımız Selçuk Cengiz ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulumuz büyük bir çaba içerisinde oldukları taraflı tarafsız herkes tarafından bilinmektedir.

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun transfer yasağı kararında futbolcu Pape Habip Sow’un “kısmen haklı olduğu” vurgulanırken, kulübümüz bu kararla mağdur edilmiştir.

Kulübümüzün mağduriyetinin giderilmesi adına transfer yasağının kaldırılması veya ertelenmesi hususunda FIFA nezdinde gerekli girişimlerimizi başlatmış bulunmaktayız.

Umuyoruz ve bekliyoruz FIFA kısa zamanda bu kararını tekrar gözden geçirir ve bu yasağı kaldırır.

Takımımız için ara transferde 3-4 takviye yapmayı düşünüyorduk. İnşallah bu yasak kalkar ve bizde birkaç mevki için transferlerimizi yaparız. Bu yasak kalkmadığı takdirde mevcut kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Lider takımımızın mevcut kadrosu şampiyonluğu kovalayacak ve yarışı önde bitirecek güce sahiptir. Nitekim PTT 1. Liginin ilk yarısını lider bitirerek güçlü bir kadroya sahip olduğunu ispatlamıştır. Hafta başında göreve gelen Teknik Direktör Kemal ÖZDEŞ ve ekibine, halen Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Siz değerli taraftarlarımızın desteğiyle bu sıkıntılı günleri geride bırakacağımızı ve hiçbir endişeye mahal olmadığını vurgulamak isteriz."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız