SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'da 'İmza Şov'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor gibi, klasman grubunun 1. kademesini 12 puanla son sıralarda bitiren Elazığspor, ara transferde 12 futbolcuyla kadrosunu takviye ederken, imza törenine Elazığ il yöneticileri de katıldılar.

Elazığspor'un resmi internet sitesinde, konuya ilişkin olarak şu haber yeraldı:

"12 yeni transferimiz Levent AKTAŞ, Efe BAŞ, Ulaş MEYAN, Berkan YILDIRIM, Onur GÜNEY, Burak DENİZLİ, Hakan AKPINAR, Hakan HACIBEKTAŞOĞLU, Ali ÖLMEZ, Muzaffer AKDOĞAN, Ümit TEKE ve Taner DEMİRBAŞ için tesislerimizde imza töreni düzenlendi.

Saat 16:00’da düzenlenen imza törenine Elazığ Valisi Muammer EROL, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU, Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin COŞKUN, Kulüp Başkanımız Akın ŞATIROĞLU, ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldılar.

Kulüp Başkanımız sayın Akın ŞATIROĞLU;

Kademe Grubu’ndan sonra devre arasında takımımıza yeni katılan arkadaşlar ve ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onların kısaca bilgilerini vermek istiyorum. Aramızdan 12 arkadaşımız ayrıldı. Emrah, Gökhan, Harun, Murat KOÇ, Samet, Orhan, Kaan, Hamit, Kazım ve son olarak Şükrü DÖLEK ve Serdar ERGELEN. Takım kaptanımız Hacı Arif DURGUT ise yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldı. Yeni gelen arkadaşlarımız, Levent AKTAŞ Mersin İdmanyurdu, Efe BAŞ Kartalspor, Ulaş MEYAN Bucaspor, Berkan YILDIRIM Eyyüpspor, Onur GÜNEY Adana Demirspor, Burak DENİZLİ Adana Demirspor, Hakan AKPINAR Pendikspor, Hakan HACIBEKTAŞOĞLU Samsunspor, Ali ÖLMEZ Karabükspor, Muzaffer AKDOĞAN Eyyüpspor, Ümit TEKE Gaziosmanpaşaspor, Taner DEMİRBAŞ Alanyaspor ve Altyapımızdan 3. Kaleci olarak Fatih A Takımı kadromuzda bulunyor.

Bugün Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Emniyet Müdürümüz huzurunda ve tüm kamuoyunun huzurunda resmi sözleşmeleri imzalayacağız. Elazığspor Camiamıza hayırlı olsun.

Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Süleyman SELMANOĞLU;

Bugün gerçekten mutlu bir olay. Sanıyorum Elazığspor kuruluşundan buyana böyle bir transfer heralde yapmamıştı. Ben arkadaşlara baktığım zaman çok kaliteli, çok kalifiye futbolcular olduğunu görüyorum. Zaten internetten tek tek bütün arkadaşlarımızı takip ettik. Elazığspor ile yarışacak, Elazığspor’da ter dökecek, kaliteli düzgün şahsiyetli arkadaşları transferlerle, ben özellikle yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Böyle hassas davrandıkları için, kısaca ince eleyip sık dokunarak futbolcular alındı. Ben futbolcu kardeşlerimiz Bordo-Beyaz renklerle çok iş yapacaklarına ben inanıyorum. İnşallah bu camia bu sıkıntıları bertaraf edecek, atlatacak ve Elazığspor’un günlerdir veya aylardır özlemini çektiği güzel günlere kavuşacaktır. Ben bu transferlerin ilimize, spor kamuoyuna, Elazığspor’umuza ve Türk Spor’una hayırlı olmasını diliyor ve bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu olsun.

Elazığ Valisi Sayın Muammer EROL;

Başkanımızın şahsında yönetim kurulunda yeralan bütün arkadaşlarımıza hakikaten şehrin valisi olarak gösterdikleri gayret ve çaba nedeniyle teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü kendilerine bu görev tebliğ edildikten sonra hakikaten kulüple ilgili olarak, eksik denilen, aksıyor denilen, ne husus varsa, ne önlerine konulmuşsa, onu gidermek, aksaklığı ortadan kaldırma konusunda ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Denildi işte Antrenör sorunu var, antrenör ile ilgili girişimlerde bulundular. İşte aklınıza daha ne gelirse, şuanda elhamdülillah kulüp yöneticisi arkadaşlarım ve özellikle de burada Sayın Başkanıma da teşekkürümüz var ve onun ifade etmemiz gerekir. Kulübün mali problemleri ile ilgili olarak yönetim kurulu Sayın Başkanımızında desteğiyle hemen hiçbir problemi bize yansıtmadı. Biz bu tablodan görüyoruz ki sanki Elazığ arkasında koskocaman bir holding varda onun gayretiyle desteğiyle bu transferleri yapıyor gözüküyor. Elazığ Kamuoyu’nada bu yönetimle birlikte maddi sıkıntı adına en azından geçen yıl bu zamanlar anlatılanlar, yaşananları basın yayın organlarında ifade ettiğimiz maddi sıkıntıların hiçbiri gündeme getirilmedi. Getirilmemesi içinde başta kulüp başkanımız ve Belediye Başkanımızla ve tüm yönetim kurulu üyelerimizin ciddi desteği ve gayreti var. onun için ben başkanımıza özellikle destekleri için teşekkürü bir borç biliyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımıza da gayretlerinden dolayı minnettarlıklarımızı ifade ediyorum. Kulübün en son ifade edilen aksaklığı devre kapanırken takımın oluşumuyla ilgiliydi. Ara Transfer Sezonu’da bu eksikliğin giderilmesi için hakikaten tüm taraftarlar ve Elazığ kamuoyunca özlemle bekleniyordu. Bu arayı da yönetim kurulumuz hakikaten çok iyi değerlendirdi. Hepimizin işte son bir haftadır transferlerin gündeme gelmesiyle spor basınından izlediğimiz kadarıyla ümitlendik ve hatta başkanımız bilmem inşallah sırrımızı ifşa ettin demesin, bu takım eğer bu sene korktuğumuz herhangi bir netice olmazsa, seneye bu takımı alır şampiyon yaparım diyor başkanım. O derece ümitlendik. Hepimiz bundan sonra bu takımın ve yöneticilerinin arkasında elbirlik eder, gayretlerimizi, desteklerimizi filende ortaya koyarsak inşallah beklediğimizin de üstünde bir Elazığspor’umuz, futbolcu kardeşlerimizin de tabiî ki motor onlar gol atarsa kazanacağız. Onlarında gayretiyle çabasıyla da inşallah umduğumuzun da üstünde bir noktada bu sezonu kapatmayı diliyorum. Kendilerine Elazığlılar ve yönetim olarak güveniyoruz. Güvenimizi boşa çıkarmama konusunda da gayretlerini esirgemeyeceklerinden ben emin olduğumu birkez daha ifade ediyorum. İmzalayacakları sözleşmelerin Elazığspor’a ve onlara hayırlar getirmesini diliyorum. “Ya Allah, Görelim Mevla’m ne eyler”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız