SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığsporlu Futbolcunun Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Geçen yıl Ankaragücü'nden Elazığspor'a transfer olan başarılı forvet oyuncusu Gökmen Yıldıran, vali, belediye başkanı ve emniyet müdürünün de izlediği antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

28 yaşındaki başarılı futbolcu Gökmen Yıldıran, Elazığspor'un bugün kendi tesislerinde akşam saatlerinde, Tenik Direktör Alaattin Tutaş yönetiminde yapılan antrenmanı sırasında fenalaştı. Kulüp Doktoru Fikret Ersöz ve Basın Sözcüsü Doktor Cihan Tello tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Merkezi'ne kaldırılan genç futbolcu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu açıklandı.

Elazığ Valisi Muaammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Yalçın Koçkal'ın da izlediği antrenman sırasında hayatını kaybeden genç futbolcunun cenazesi, yarın Elazığ'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Bursa'ya gönderilecek.

Bursa doğumlu olan evli ve bir çocuk babası Gökmen Yıldıran, daha önce Bursaspor ve Ankaragücü takımlarında da forma giymişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız