SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'un Başkanı İstifa Etti

0
Güncellendi - 2016-03-30 01:12:07
Elazığspor'un Başkanı İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in en iyi çıkış yapan takımları arasında bulunan ve son haftalarda düşüş yaşayan Vartaş Elazığspor'da Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk istifa etti.

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, yerel bir televizyona telefonla bağlanarak yeterli desteği göremediklerini ifade edip istifa ettiğini duyurdu.

Sezonun ilk yarısına Teknik Direktör Bayram Bektaş ile başlayan İbrahim Üzülmez'le bitiren bordo-beyazlı ekipte devre arasında Kemal Özdeş göreve gelmişti. Özdeş'in maça çıkmadan kampta takımdan ayrılması ile yerine Coşkun Demirbakan getirilmişti. Demirbakan da başarısız olduğunu belirterek 5 hafta sonra takımdan ayrılmasının ardından Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu ile anlaşma sağlanmıştı.

2 galibiyet 1 mağlubiyet alan Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu yönetiminde Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Elazığspor, Kulüp Başkanı Öztürk'in istifası ile sarsıldı. Öztürk'in istifası ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fbay (8 yıl önce)
    üzücü.elazıgsporun altyapısı bızden ıyı.dılerız bırılerı sahıplenır ve süperlıge cıkarlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • mulayim (8 yıl önce)
    polim yapi...
    0
    0
    Yanıtla