SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığspor'un Hayal Kırıklığı

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Kırmızı Grupta yeralan Elazığspor, yenilmezlik ünvanını Adana'da bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan haberlerde Barcelona'nın bu sezonki yenilmezlik rekorunu geçtiği ve Türkiye'de 47 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran Beşiktaş'ın rekoruna göz diktiği belirtilen Elazığspor, 2 Şubat Çarşamba günü Adana Demirspor'la deplasmanda oynadığı karşılaşmada 3-0 mağlup olurken, namağlup ünvanını da kaybetti.

31 Ocak tarihli Milliyet'te "Elazığspor Barcelona'yı Geçti" başlığıyla yayınlanan Elazığ mahreçli haberde, şu bilgiler yeralmıştı:

"SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 48 uanla namağlup liderliğini sürdüren Elazığspor, bu sezon dünyanın en iyi takımı olarak kabul edilen Barcelona’nın 28 maçlık yenilmezlik rekorunu geçti. Gakkoşlar, şimdi de Türkiye’de 47 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran Beşiktaş’ın rekoruna göz dikti.

Elazığspor, geçen yıl 7 Şubat tarihinde 25’nci haftada Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSPOR’a 1-0 yenildikten sonra aynı sezon kalan 13 maçın tamamını kazanarak, küme düşmekten son anda kurtuldu. Elazığspor, o tarihten beri oynadığı 33 resmi maçta hiç yenilmedi.

Dünyanın en iyi takımı olarak kabul edilen, İspanyol devi Barcelona’nın 28 maçlık yenilmezlik rekorunu kıran Elazığspor, şimdi de Beşiktaş’ın rekoruna gözdikti. 1992-93 sezonunda fırtına gibi esen Beşiktaş, 13’üncü haftada İnünü Stadında Galatasaray ile oynadığı maçta 3-1 yenilmişti. Aynı sezon oynadığı tüm lig ve kupa maçlarında yenilmeyen Kara Kartal, 47 maçta yenilmemişti..."

Bu haberin yayınlanmasından 2 gün sonra Elazığspor takımı, Adana Demirspor deplasmanında 21., 39. ve 90. dakikalarda yediği gollerle rakibine 3-0 mağlup oldu ve taraftarlarını üzdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız