SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elbette Çıkar..'

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatyaspor'un Cumartesi günü yapılacak kongresinde yönetime aday çıkacağına inandıklarını bildirdiler.

VALİNİN SÖZLERİ..
Vali Halil İbrahim Daşöz, bir etkinlik sonrası gazetecilerin Malatyaspor’la ilgili sorularını yanıtladı.
Basın mensuplarının; “Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Malatyaspor kongresi için bir gelişme var mı?” sorusunu Vali Daşöz “ Şu ana kadar ki gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz, onun dışında bir gelişme yok. Malatya ve Malatyaspor büyük bir camiadır, birçok yönetici ve yönetim kurulları oluşturacak potansiyeli yüksektir. Malatyaspor’a sahip çıkmalıyız. Mevcut başkan aday olmayacağını söyledi, önceki yönetim tekrar aday olabilir. Ama Malatyaspor’un bu kongreden en iyi sonuçla çıkacağına inanıyorum, yeter ki Malatyalılar sahiplensin ve aday olsun” diye yanıtladı.

Basın mensubunun “Haşim Karadağ’la görüştünüz mü?" sorusuna ise Vali Daşöz “ Telefonla bir görüşmemiz oldu. ‘Kimse aday olmazsa ben aday olurum’ dedi. Mevcut başkan da aday değilim diyor.Böyle bir görüşmemiz oldu” diye yanıtlarken bir gazetecinin “Siz diyorsunuz ki Malatyalı Malatyaspor’una sahip çıksın diyorsunuz. Ama Haşim Karadağ’da diyor ki ‘Kimse olmazsa ben adayım’ ikisi arasında bir çelişki yok mu?” sorusuna “Malatyaspor, Malatyalılarındır. Ve büyük bir camiadır. Bir çok yönetim kurulları oluşturacak kapasiteye sahiptir. Yeter ki aday olsunlar.” diye yanıtladı.

BELEDİYE BAŞKANI..
Belediye Başkanı Akın da, Malatyaspor'a kongre öncesi durumla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

"Bu göreve gelen arkadaşlarımızın Malatya'mıza ve Malatyaspor'umuza hizmetler üreteceğine inanıyorum.

Şu anda aday elbetteki çıkar. En umutsuz olduğumuz dönemlerde de, Malatyaspor'un en kritik dönemlerinde de Malatyaspor'a aday olan arkadaşlarımız, Malatyaspor'a hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız çıkmışlardır. Malatyaspor'umuzu bir adım daha ileriye götürmek için gayret göstermişlerdir."

MİLLETVEKİLİ..
CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Malatyaspor’la ilgili soruları “ Malatyaspor’a olan sevgimi siyasi kimliğimle değil Mevlüt Aslanoğlu olarak söylüyorum. Her zaman Malatyaspor’un hep yanındayım. 30 yıldır elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum. Konu ile ilgili olarak Meclisteki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Spor kulüplerinin Vergi ve SSK borçlarının zaman yayılması konusunda yaptığımız çalışma Plan-Bütçe komisyonundan geçti. Yasaya göre kulüplerin Vergi-SSK borçları 10 yıla yayılacak ve düşük faiz uygulanacak. Bu demektir ki bütün spor kulüpleri gibi Malatyaspor’da rahatlayacak. Yani, ödenemeyecek borçlar zaman içinde ödenebilen borç konumuna getirilecek. Malatyaspor’un yüksek borcu nedeniyle görev almak istemeyen arkadaşlara da büyük bir kolaylık olacak. Malatyaspor hepimizindir." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız