SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elbirliğiyle Çözeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meslek kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürdü.

Çakır'ın ziyaretlerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belli periyotlarla mahalle ve esnaf gezileri düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sivil toplum kuruluşları ile de bir araya geliyor. Hafta sonu TSO, ESOB ve ESKKK Birliği’ni ziyaret eden Başkan Çakır, bu hafta da MÜSİAD, Baro, MASİAD, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Ziraat Odasını ziyaret etti.

Sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra bazı belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile planlanan projeleri anlattı.

Ziyaretler sırasında, Malatya’nın sorunlarının ortak akılla çözümleneceğini belirten Başkan Çakır, “Bizler Malatya’nın sorunlarını ortadan kaldırmak için her fikri dinliyoruz. Sivil toplum kuruluşları Malatya’mızın dinamizmini harekete geçirecek büyük unsurlardır. Sorunları el birliğiyle çözmek için sürekli istişare halinde olacağız. Sivil Toplum kuruluşlarının görüşleri bizim için çok önemli.

Malatya’yı modern bir şehir haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Amacımız hizmetlerin en güzellerini Malatya’ya yapmak. Bu çalışmaları yaparken sivil toplum kuruluşlarımızı yanımızda görmek bize ayrı bir heyecan ve şevk vermektedir” dedi.

Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, Mimarlar Odası Başkanı Apdurrahman Yavuz, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedir Özten ve Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş da Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın kutsal bir görev üstlendiğini, bu görevi yerine getirirken en büyük yardımcılarının sivil toplum kuruluşları olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Malatya’nın sorunlarını çözmek için mahalle mahalle geziyor. Sorunları yerinde görerek, vatandaşlarımızı dinliyor. Yerel yönetimlerin halkla iç içe olmaları sorunları daha kısa zamanda çözer. Çalışmalarında Belediye Başkanımızın yanında olacağız. Malatya’nın yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Günü kurtaran projeler değil de insan odaklı kalıcı projeler üretiyorsunuz. Sizin samimiyetinize ve dürüstlüğünüze inanıyoruz” dediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız