SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elbistan'a Bağlayacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:41:51
A- A+ PAYLAŞ

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları kapsamında Darende’ye yaptığı propaganda gezisinde, Darende’nin seçimden sonra Elbistan’a bağlanacağını iddia etti.

İlçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP adayı Porgalı “ Sevgili Darendeliler, iktidar partisine yüzde 85 oranında oy verdiniz. Ama onlar sizi Malatya’dan ayırıp Elbistan’a bağlamak için çalışmaları başlatmış durumda. İl yapma sözü verdikleri Elbistan’a Darende’nin yanı sıra K.Maraş’ın Afşin ve Sivas’ın Gürün ilçeleri de Elbistan’a bağlanacak.  Adıyaman’ın Çelikhan ilçesini de Malatya’ya sus payı olarak bağlayacaklardı. Ama Adıyamanlıların karşı çıkması çalışmalar seçimden sonraya kaldı. Seçimden sonra iktidar partisinin ilk işi Darende ilçesini bir başka ilçeye bağlamak olacak” iddiasında bulundu. 

AKÇADAĞ'DA..

Bu arada, Porgalı'nın Akçadağ ilçesine bağlı bazı mahallelere yaptığı ziyarete ilişkin basın bülteni de şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini devam ediyor. 

Porgalı, Yeşilyurt’a bağlı Görgü ve Koçdere mahallelerini ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Görgü Mahallesinde yaptığı konuşmada, “ 30 Mart yerel seçimlerinde iktidar partisine destek verdiniz neden çünkü sorunlarınıza çözüm bulur diye düşündünüz. Malatya merkeze yapılan birinci sınıf hizmetlerin size de sunulmasını istediniz ve oy verdiniz saygı duyuyorum ancak tarihlere bir bakın yerel seçimlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Ne yapıldı, çözüm olarak size ne sunuldu. Bunları gözden geçirin geçen seneden daha kötü durumda olacağınızı göreceksiniz. Kayısımız yandı destek verilmedi, taş ocakları kapatıldı, kanalizasyon, su, ulaşım sorunları çözüm bulmadı” dedi. 

Emekliye yılda iki ikramiye vereceğiz dediğimizde iktidar partisi emekliye 100 lira zam yaptı diyen Porgalı, demek baskı yapmak gerekiyormuş. Farklı görüşlere sahip olup, çeşitli partileri destekleyebilirsiniz, bunlar Türkiye’nin gerçekleri ancak bir uyarı vermeniz lazım. Oyları düşünce koşa koşa gelecekler. Ama siz hizmet almadığınız halde oy vermeye devam edecek olursanız size çantada keklik gözüyle bakmaya devam edecekler” şeklinde konuştu.  

Yeşilyurt’a bağlı Görgü Mahallesinde yaptığı ziyaretin ardından,  Koçdere sakinleriyle bir araya gelen Porgalı, “Malatya’da bölünecek oylar AKP’ye yarar, oylarımızı bölmeyelim. HDP’ye verilmiş her oy AKP’ye yarayacak. İktidar partisi 6 – 0 yapacağız iddiasında bulunuyor. Buna izin vermeyin” sözlerini kaydetti. 

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Akçadağ ilçesine bağlı Şıhlar mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Şeyhler Ali Seydi Güldaş ilkokulunda okunan Kuran Tilavetiyle başlayan etkinlikte Porgalı Kuran-ı Kerimi büyük bir huşuyla dinledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız