SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elçiler Valiyi Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:54
Elçiler Valiyi Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Fuarı için Malatya’ya gelen büyükelçiler ve yabancı misyon temsilcileri, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Malatya Tarım Fuarı için gelen Arnavutluk Büyükelçiliği Müsteşarı Saimir Kurtİ, Endonezya Ankara Büyükelçisi Nahari Agustini, Karadağ Ankara Büyükelçisi Ramo Bralic, Makedonya Ankara Büyükelçisi Goran Taskovskİ, Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Vali Şahin, büyükelçileri her zaman Malatya’da görmek istediklerini belirterek; ilişkileri, ticari, sportif ve kültürel etkinliklerle daha da geliştirilebileceğini kaydetti. Vali Şahin, konuklarına Malatya’nın ekonomik, kültürel ve sosyal zenginlikleri hakkında bilgiler aktardı.

Vali Şahin, konuklarına kayısı ile birlikte Malatya ile ilgili tanıtım broşür ve kataloglarını hediye etti. Büyükelçi ve yabancı misyon temsilcileri ise Vali Şahin’e ülkelerini tanıtıcı kataloglar ile birlikte çeşitli hediyeler sundu.

TSO'DA...

Malatya’da bulunan Karadağ Büyükelçisi Ramo Bızaliç, Srilanka Büyükelçisi Bharathi Wjieratne, Endonezya Büyükelçisi Nahari Agustuni, Makedonya Büyükelçisi Bosan Kaskovki ve Arnavutluk Ticaret Müsteşarı Samir Kurti, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

MTSO yönetim kurulu üyelerinin bazılarının da yer aldığı ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya ekonomisi hakkında bilgi aktardı. Erkoç, Malatya ekonomisinin kayısı ve gıda ile tekstilde önde olduğunu söyledi.

Ticari faaliyetleri devam ettirmek için bu tür ziyaretleri sıkça yapmak gerektiğini söyleyen Erkoç, yeni pazarlara ulaşım noktasındaki gayretli çalışmaların bu tür ilişkilerin geliştireceğini vurguladı.

Yatırımların o ülke ve il’deki istikrar, huzur ve güvene bağlı olduğunu dile getiren Erkoç, Türkiye üzerine oynan oyunlardan söz etti.

“Türkiye’nin huzuru ve istikrarını bozmaya hiçbir gücün güç yetiremeyeceğini ifade etmek istiyorum” diyen Erkoç, “Çünkü Türkiye istikrarı yakalamıştır. Bu istikrarı bozmak isteyenlere de müsaade edilmeyecektir” şeklinde konuştu.

Misafirler, Malatya ekonomisiyle ilgili sorular da yöneltti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız