SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ele Güne Muhtaç Hale Getirildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:41
A- A+ PAYLAŞ
 
Yazıhan ilçesi ile Fethiye beldesini ziyarete eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. 
 
Ağbaba ,Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim Arduç, İl Genel Meclisi Üyesi Vahap Altunok ve İl Disiplin Kurulu üyesi Hüseyin Kutlar ile birlikte ilk olarak Yazıhan İlçesi, Gayret Mahallesi Dayanışma, Kalkınma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen “Abdal Musa” Lokmasına katıldı.
 
Ağbaba, burada yaptığı konuşmada; “Abdal Musa, Hacı Bektaş yolunda giderek sevgi, barış ve hoşgörüyü tüm insanlara aktarmaya çalıştı. Ülkemizde her insanın dili, dini, mezhebi ve etnik kökenini ne olursa olsun eşit haklara sahip olması gerekir. Ancak devletin kurum ve kuruluşlar eli ile bu eşitliği bozması kabul edilemez." dedi. 
 
Malatya'nın sorunlarına değinen Ağbaba, “Doğu ve Güneydoğunun en hızlı gelişmesi ve büyümesi gereken şehirlerinin başında gelen Malatya, özellikle AKP iktidarı döneminde, “üvey evlat” muamelesi görmüştür. Malatya’nın dokusu ile oynanarak kent her geçen gün biraz daha geriye götürülmüştür. Hem etkin kamu kurum ve kuruluşlarının başka şehirlere bağlanması hem de devletin en büyük sanayi tesislerinin satışı ile Malatya “ele güne muhtaç” hale getirilmiştir.” ifadelerini kullandı. 
 
Yazıhan'da esnafların sorunlarını dinleyen Ağbaba ve beraberindekiler, Fethiye Beldesi'ne geçtiler. Fethiye Belediye Başkanı Habib Yücel ile birlikte  vatandaşlarla görüşüp, sorunları dinleyen Ağbaba, kendisine iletilen talepleri not aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız