SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektriğin Azizliği!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:29:31
Elektriğin Azizliği!
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) Malatya İl Müdürü Ali Aydın, yeni göreve atanması nedeniyle ziyaret ettiği Vali Ulvi Saran'a kaliteli hizmet vereceklerine ifade etmesine rağmen, aynı gün şehir merkezinde sık sık elektrik kesintileri yaşandı.

Vali Ulvi Saran, yeni göreve atanan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) Malatya İl Müdürü Ali Aydın'ı makamında kabul etti.

FEDAŞ Malatya İl Müdürü Ali Aydın, şehir merkezlerindeki müşterisinden en uzaktaki müşterisine kadar aynı kalitede hizmet vermenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürmekte olduklarını  ifade ederek, bireysel müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren dağıtım şirketlerinin, abonelerinin verdiği destek ile de 7 gün 24 saat müşterilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet götürmeye devam edeceğini belirtti.

Vali Saran ise Aydın'a görevinde başarılar diledi.

Bu arada, FEDAŞ Müdürünün yaptığı açıklama sonrasında şehir merkezinde sık sık elektrik kesintileri yaşandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız