SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Kablosu Yangın Çıkarttı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:19
Elektrik Kablosu Yangın Çıkarttı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da bir işyerinde elektrik kablosundan çıkan yangın korkuttu. Yangın, merkez Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokak içerisinde faaliyet yürüten M.Y. adlı şahsa ait medikal eşya satış yapılan işyerinde meydana geldi. İşyerinde dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Polis ekipleri 4 katlı apartmandaki dairelerde oturan vatandaşları tahliye ederken, itfaiye ekipleri ise yangının elektrik kablosundan çıktığını tespit ederek, önce önlem aldı, ardından ise söndürme çalışması yürüttü.

Yangının, aynı saatlerde Malatya il merkezindeki elektrik kesintisinin yapılmış olmasından kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangın sonucunda maddi hasar oluştu.

HEKİMHAN'DA BİR YARALI..

Bu arada Hekimhan'da bir evde çıkan yangında 2 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Hekimhan ilçesinde Y.T isimli şahsın evinde meydana geldi. Sobadan sıçrayan ateş sonucu evdeki halı tutuşurken, sobanın yanında uyumakta olan D.Y. (2) isimli erkek çocuğun, alevlerin etkisiyle ayak ve bacak kısmı yandı. Çocuk 112 ambulansıyla ilçe devlet hastanesine kaldırılırken, yangını ise itfaiye ekipleri söndürdü.

Yangında yaklaşık 30 bin TL’lik maddi zarar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız