SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Kesintileri Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:53
Elektrik Kesintileri Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Edaş Malatya İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tesis çalışmaları dolayısı ile bazı yerlere elektrik verilemeyeceği duyuruldu. 

Kurum açıklamasına göre elektrik kesintilerinin zamanları ve yerleri şöyle; 

13 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Hanımınçiftliği Beldesi (Komple)

14 Nisan saat 09.00 ile 13.00 arası; Ulugüney, Karagüney, Keçemamolar, Yeşilkale, Akmağara, Taşoluk, Kurbağalı, Çataltepe, Darıyeri, Karapınar, Kavacık, Dereyurt, Kovacık, Dereyurt.

14 Nisan saat 10.00 ile 12.00 arası; Güzyurdu, Esenli, Aşağı Örüşkü, Yukarı Örüşkü, Ilıcak, Fatih, Karamağara, Derinboğaz, Keklikpınar.

14 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Zaviye Mahallesi, Cemal Gürsel Mahallesi, Fırat Mahallesi, Beydağı Mahallesi, Paşaköşkü Mahallesi, Abdulgaffar Mahallesi, Özalper Mahallesi, Aşağıbağlar Mahallesi, Aşağıbanazı Mahallesi, Aşağıbağlar Kanalüstü, Tecde, Anadolu Un, Yeni Un Fabrikası, Küçük Mustafa Paşa Mahallesi, Ataköy Mahallesi,

15 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Aşağıbanazı Mahallesi,  Aşağıbağlar Mahalesi, Mutlukent Evleri, Zaviye 11. Sokak

16 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Tevfik Temelli Caddesi, Koyunoğlu Mahallesi, Zaviye Mahallesi, Abdulgaffar Mahallesi

18 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Paşaköşkü Mahallesi, Cemal Gürsel Mahallesi, Başharık Mahallesi

19 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Kuyuönü, Şentepe Mahallesi, Tevde ve civarı

20 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Kuyuönü, Şentepe Mahallesi, Tevde ve civarı

21 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası ; Özhan Sanayi Sitesi 

28 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Yıldıztepe, Tandoğan Mahallesi ,Hedef Ecza Deposu, Radyo ve Tv Vericileri, Ptt Radyolink, Şehir Gösteren Mevkii, Florya Park, Ramada Hotel, Altın Yunus Tesisleri Ve Civarı, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi, Hazar Kız Öğrenci Yurdu, Mişmiş Park Fuar Alanı, Tüv Araç Muayene İstasyonu, Malatya Anadolu Lisesi, Yimpaş Karşısı Ve Civarı.Yukarı Çöşnük Mahallesi Fırat Mahallesi, Komando Birliği, Muhimmat Deposu, Çöşnük Telekom Şubesi.

28 Nisan saat 09.00 ile 18.00 arası; Çöşnük Mahallesi Sağlık Merkezi, Amir Kığılı Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. Ordu Karargahı, Devlet Hastanesi Kısmen, Müjde Hastanesi, Hakim Savcılar Lojmanı, Eczacılar Sitesi, Hacı Akıncı Kız Öğrenci Yurdu, Kredi Yurtlar Kurumu, Malatya Müftülüğü, Zafer Mah, Zafer Mah Esenlik Şubesi, Sağlık Cad. Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi, Fatih Lisesi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız