SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Kesintisi

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hastanesi tarafından yaptırılan yeni trafonun montajı nedeniyle 9 Kasım Pazar günü kentin bir bölümünde, 8 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

9 Kasım Pazar günü 08.00- 16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek olan yerler FEDAŞ tarafından şöyle açıklandı:

MİT Binası Ve Civarı , Orduevi , Hastane Caddesi Kısmen , Vali Konağı , Dr Hikmet Fırat Sok. Kısmen , Mehmet Buyruk Caddesi Kısmen , Halk Evi Ve Civarı , Hürriyet Parkı Ve Civarı , Kanalboyu Hamit Fendoğlu Caddesi Ve Yunus Emre Caddesi , Battalgazi Mahallesi Kısmen , Ömerefendi Sokak , Sinema (Beşkonaklar) Caddesi Kısmen , Saray Mahallesi , Belediye Nikah Salonu Ve Civarı , Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi , Halk Eğitim Merkezi Ve Civarı , Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Civarı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız