SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Kesintisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:56
Elektrik Kesintisi
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Malatya'nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Kesinti programı şöyle:

20 Mart Çarşamba Günü 08.00- 16.00:Tarım Kredi Kooperatifi Ve Civarı.

21 Mart Perşembe Günü 08.00- 16.00:Tarım Kredi Kooperatifi Ve Civarı.

22 Mart Cuma Günü 08.00- 12.00:İnönü Mahallesi Mehmet Emin Bitlis İlk Öğretim Okulu Ve Civarı.

22 Mart Cuma Günü 13.00- 16.00: Hasanbey Caddesi Esen Sokak Ve Civarı

25 Mart Pazartesi Günü 08.00- 16.00: Kanalboyu Kısmen, Fuzuli Cad Kısmen, Kernek Şelalesi Ve Civarı, Çağlayan 1.Sok 2.Sok. İpek Caddesi, Kernek Camii Ve Civarı, İpek Cad. Derme 1.Sok 2.Sok, Cengiz Topel Caddesi 1 Nolu Bahçe Yolu Ve Civarı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız