SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elektrik Kesintisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:37
Elektrik Kesintisi
A- A+ PAYLAŞ

Yapılacak olan çalışmalar dolayısıyla 16 Mart Pazar günü Malatya Merkezde birçok mahalle, cadde ve sokağa 8 saat süreyle elektrik verilmeyecek.

Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi  (FEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada işletme grup çalışması dolayısıyla 16 Mart Pazar günü 08.00 - 16.00 da elektrik kesintisi uygulanacak yerleşim birimleri şöyle:

İnönü Mah., Terminal Cad., Buhara Bulvarı, Köy Garajı Ve Civarı, Şifa Mah., İnönü Cad. Sıtmapınarı Ve Civarı, Niyazi Mısri Cad.Kısmen, Topal Hafız Sokak, Tekel 1.2. Sokaklar, Niyazi Mah. İnönü Cad. Karakaş Ve Cezaevi Sokakları, Niyazi 1,2,3 Sokaklar, Şık Şık Mah. Şık  Şık 1,2,Sokaklar İnönü Cad, Kavaklıbağ Mah.İnönü Cad.Emirler Sokaklar, Halep Cad., Niyazi Mah. Niyazi Misri Cad., Buhara Bulvarı 91000 Dev Öğrenci İlköğretim Okulu Ve Civarı, İsmetiye Mah., Niyazi Mısri Cad., Buhara Bulvarı,  Turgut Temelli Cad., İsmetiye Sokak,  Bölükemin Sokak, Söylemezoğlu Sokak, Hamidiye Mah. İnönü Cad. Turgut Temelli Cad. Emeksiz Cad. Şerbetçi Köşesi Halep Cad., Kiğılı Cami Civarı, Malatya Ticaret Odası ,Galeria İş Merkezi Ve Civarı Nasuhi Cad., Atmalı Sokak, Mücelli Cad. Kısmen Yeşil Sinema Ve Civarı, İnönü Cad Sağlık İl Müdürlüğü, Kavaklıbağ Mah. Leblebici Sokak, Niyazi Misri Cad., Niyazi Sokak Halep Cad. Yiğit AVM , Evkur AVM

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız