SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6,3 kV'lık Elektrik Şebekesi 34 kV'ya Dönüştürülüyor

0
Güncellendi - 2017-12-15 05:13:21
6,3 kV'lık Elektrik Şebekesi 34 kV'ya Dönüştürülüyor
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'nın ekonomik ömrünü doldurmuş elektrik şebekesi ve sistem "kesintisiz enerji" için dönüştürülüyor..

Fırat EDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi, Malatya'da şehir merkezine enerji veren sistemin tamamen yenilenmesi çalışmalarının sürdüğünü, ancak vatandaşların mağdur olmaması için tüm önlemlerin alındığını duyurdu.

Şirketin Kurumsal İletişim Yöneticiliği'nden şu açıklama yapıldı:

"Mevcut dağıtım şebekemizin şehir merkezini enerjilendiren, ekonomik açıdan ömrünü doldurmuş ve gerilim seviyesi olarak 30 yılı geride bırakmış olan sistemi tamamen yenilenecek;  günümüz şartlarında kesintisiz ve alternatif kaynağı olan sürekliliğe hitap eden bir şekilde dizayn edilerek yeniden yapılandırılacaktır. Malatya ili, şehir merkezindeki 6,3kV dağıtım şebekemizin 34kV a dönüşümü çalışmaları kapsamında 09.12.2017 tarihinde başlayan çalışmalarımız devam etmektedir.

Ancak söz konusu çalışmalarımız sürdürülürken müşterilerimizin mağduriyetine neden olmayacak şekilde planlamalar yapılmakta; tüm önlemler alınmaktadır. Bu kapsamda günlük kesintilerde aynı bölgeler enerjisiz kalmayacak, dönüşümü biten 34kV şebekemizden beslenecek, bir sonraki gün hattın devamındaki trafonun enerjisi kesilerek çalışma yapılacaktır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • YUNUS (6 yıl önce)
    bir haftadır çok güzel düzenli olarak kesiyorsunuz ekibiniz bilgisiz ve teçrübesizlermi büyük şehirde böyle rezillikmi olur hep bi bakım çalışma onarım gücünüzün yetmediği işe el atmayın. gören okuyanda sanacakki önceden çok iyi çalışıyorsunuz malatya şehir esnafını gezin bi kaç aydır neler çektiklerini
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    HAFTANIN 4 GÜNÜ ELEKTİRİKMİ KESİLİR KIŞ GÜNÜ KOMBİLER ÇALIŞMIYOR , ÇOLUK ÇOCUK DONUYORUZ EVDE , SABAH 9 DA KESİYORLAR AKŞAM 5 TE ELEKTİRİĞİ VERİYORLAR...
    0
    0
    Yanıtla